Let op, geld lenen kost ook geld

Wil je een auto, motor of mobilhome kopen? Wij vertellen je waarop je moet letten vóór je aankoop en wat je moet weten voor je een lening afsluit.

  • Hier moet je op letten vóór je aankoop

We hebben alle informatie verzameld die je kan helpen bij je beslissing.

Klik hieronder op het soort voertuig dat je wil kopen en ontdek waar je op moet letten vóór je aankoop:

 

  • Dit moet je weten als je je aankoop wil financieren

Als je een lening neemt om een wagen te financieren, moet je goed weten dat het om een geaffecteerd krediet gaat. Dat is een lening die verbonden is aan een voorwerp. Je kredietinstelling zal dus een bestelbon vragen en het geld dat je leent mag enkel worden gebruikt om de aankoop te financieren.

Tot je je volledige lening hebt afgelost, dient je wagen als borg. Je moet je dus aan specifieke voorwaarden houden als je je wagen wil verkopen en je je lening nog niet volledig hebt afgelost. Waar je precies op moet letten, hebben we in dit artikel neergeschreven: een auto met lopende lening verkopen: zo werkt dat.

 

  • Cetelem financiert je voertuig

Bereken vrijblijvend online je lening voor een nieuwe wagen of tweedehandswagen, een motor of een mobilhome en profiteer van onze interessante voorwaarden. Je kunt tot 110 % van het aankoopbedrag van je wagen lenen en je aanvraag gebeurt 100 % online. Geen gedoe dus met paperassen!

 

Realiseer je project met onze hulp!