Let op, geld lenen kost ook geld

De motorlening van Cetelem

  • Een aantrekkelijk tarief vanaf 1,99 % JKP
  • Van € 2.500 tot € 75.000
  • Leen tot 110 % van de aankoopprijs
  • Elektronische handtekening van je contract

De motorlening van Cetelem

Heb je er altijd al van gedroomd om op een motor te rijden met een leren jas en je haar in de wind? Ben je het beu dat je nooit een parkeerplek vindt voor je auto? Je hebt natuurlijk al alle opties uitgebreid bekeken en weet ook al welk model je zou willen kopen.

Maar hoe zit het met de financiering? Heb je de motorlening van Cetelem al eens overwogen? Cetelem begeleidt je met veel plezier bij je aankoop en reikt je met zijn 30 jaar ervaring een aanbod op maat aan. Als je wil, kun je je krediet ook beschermen met de Cetelem Protection-verzekering.

Bereken vanaf nu je lening met behulp van de simulator, dien je aanvraag online in en onderteken je contract volledig elektronisch. Danzij e-signature kan je al je administratieve verrichtingen digitaal opvolgen. Je hoeft dus niet fysiek langs een agentschap te komen of je hoeft geen papieren contract meer ingevuld terug te sturen.

Lees ook zeker onze checklist als je een nieuwe motor wil kopen. Hierin vind je onze handige tips waar je bij je aankoop absoluut op moet letten.

 

Hoe vraagt u online een krediet aan en ondertekent u uw contract elektronisch

JKP geldig op 04/01/2021. Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit nv, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.