Let op, geld lenen kost ook geld

De mobiliteitslening van Cetelem

  • Een aantrekkelijk tarief van 1,99 % JKP
  • Van € 500 tot € 6.000
  • Leen tot 110 % van de aankoopprijs

De mobiliteitslening van Cetelem

Heb je genoeg van al die files? Wil je gewoon eens zonder stress het verkeer in? Dan is een van de deze alternatieve vervoersmiddelen misschien iets voor jou: step, elektrische fiets, onewheel, hoverboard ...

En weet je al hoe je die aankoop wil financieren? Cetelem helpt je graag met zijn mobiliteitslening. Wij financieren je voertuig, of het nu elektrisch is of niet en voor een zeer aantrekkelijke rentevoet. Bovendien zorgen we er ook voor dat je steeds goed beschermd bent. We bieden je namelijk de mogelijkheid een Cetelem Protection-verzekering bij ons afsluiten.

Bereken vrijblijvend je mobiliteitslening met onze simulator.

Lees ook zeker ons artikel over welk alternatief vervoersmiddel het beste bij jou past.

 

Een lening, hoe gaat het in zijn werkt?

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

  1. Simuleer online je lening en dien je aanvraag in. Bekijk onze video die je uitlegt hoe het in zijn werk gaat.
  2. Zodra wij je aanvraag hebben geanalyseerd, ontvang je online een antwoord.
  3. Vul je contract in en stuur alles per post op. De bewijsstukken kun je uploaden in het tabblad 'mijn aanvraag opvolgen' op cetelem.be. Zodra wij alles goed hebben ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op je bankrekening. Heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Ontdek in deze video hoe het moet.

JKP geldig op 04/12/2019. Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit nv, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever.