Let op, geld lenen kost ook geld

Wacht niet te lang,
financier vandaag je plan met Cetelem!

Waarom

Cetelem kiezen ?

Een expert die je begeleidt bij de financiering van je projecten

met een lening die 100% online is.

Een aantrekkelijk aanbod

Financier je projecten tegen een aantrekkelijke rentevoet en al even aantrekkelijke voorwaarden, welke lening je ook zoekt. 

Al 30 jaar lang aan je zijde in België

Financier je project met een Brussels bedrijf dat al meer dan 30 jaar marktleider is. Elke dag opnieuw staan onze 500 experts telefonisch of per mail voor je klaar en begeleiden ze je bij je project.

100 % online leningen

Beheer je lening volledig online via je smartphone, tablet of computer, van de simulatie van je lening tot het ondertekenen van je financieringscontract. Je hoeft geen klant te zijn bij Cetelem en je hoeft je ook niet langer te verplaatsen of papieren met de post op te sturen!

Een transparante samenwerking

Ontdek in alle transparantie wat onze klanten over ons zeggen. Volg ons op sociale media. Bekijk onze blog, artikels en video's en leer meer over onze sector zodat je goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen. 

Lees al

onze artikels

Is een kredietverzekering verplicht? 
Is een kredietverzekering verplicht? 
Lees meer
Welke projecten financier ik met een persoonlijke lening?
Welke projecten financier ik met een persoonlijke lening?
Lees meer
Welke documenten heb ik nodig voor het vervroegd aflossen van mijn krediet?
Welke documenten heb ik nodig voor het vervroegd aflossen van mijn krediet?
Lees meer

Meest gestelde

vragen

Hoe staat het met mijn aanvraag?

Wil je de status van je aanvraag kennen? Klik op de knop 'Mijn aanvraag opvolgen' rechts bovenaan de startpagina van onze website (www.cetelem.be).

Wanneer wordt het geld op mijn rekening gestort?

Zodra je contract is gevalideerd wordt het geld binnen twee tot drie dagen op je rekening gestort. Wilt u de status van uw aanvraag kennen? Klik op de knop 'mijn aanvraag opvolgen' rechts bovenaan de startpagina van onze website (www.cetelem.be)

Welke bewijsstukken moet ik leveren?

De bewijsstukken die wij nodig hebben, staan vermeld op de pagina 'Mijn aanvraag opvolgen'. Klik hiervoor rechts bovenaan de startpagina van onze website (www.cetelem.be).  

Wat is het adres van Cetelem?

CETELEM | Warandeberg 8 Bus 3 | 1000 Brussel

Je kunt ons per e-mail bereiken op het adres mycredit@cetelem.be

Heeft u mijn aanvraag via de website ontvangen? 

Om zeker te zijn dat wij je aanvraag goed hebben ontvangen, kun je een kijkje nemen op de pagina 'Mijn aanvraag opvolgen '. Klik hiervoor rechts bovenaan de startpagina van onze website (www.cetelem.be). 

Heeft u mijn papieren aanvraagformulier ontvangen?

Wilt u zeker zijn dat wij uw aanvraag goed hebben ontvangen, kijk dan op de pagina 'mijn aanvraag opvolgen'. Klik hiervoor rechts bovenaan de startpagina van onze website (www.cetelem.be). 

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit nv, Warandeberg 8 Bus 3, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Het aangaan van een lening op afbetaling valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economische recht. Het JKP kan variëren tussen minimum 4,99% en maximum 12,50% (dit is ook het wettelijk maximum), en is afhankelijk van het type lening (kredietopening of lening op afbetaling), het gekozen bedrag en de looptijd van de lening. Het wettelijk maximum is geldig vanaf 1/06/2016 en is om de 6 maanden herzienbaar. De looptijd van de lening kan op zijn beurt dan weer variëren tussen minimum 12 maanden en maximum 120 maanden, afhankelijk van het gekozen bedrag van de lening.