Let op, geld lenen kost ook geld

De persoonlijke lening van Cetelem

 • Een aantrekkelijk tarief vanaf 4,95 % JKP
 • Voor bedragen tot € 75.000
 • Voor al je projecten

De persoonlijke lening van Cetelem

 

Wil je je huis opnieuw inrichten, je geliefden uitnodigen voor een groot feest, een onvergetelijke reis organiseren of je passie naar het volgende niveau tillen? Je hebt een duidelijk plan voor ogen en kan niet wachten om het ook uit te voeren.

Maar hoe ga je alles financieren? Cetelem helpt je graag met een persoonlijke lening die volledig aan jouw behoeften is aangepast en bovendien ook nog eens een aantrekkelijke rentevoet heeft. Wij bieden je 30 jaar ervaring en zorgen er ook nog eens voor dat je alles gewoon online kunt regelen. En omdat wij zoveel belang hechten aan de veiligheid van onze klanten, kun je ook een Cetelem Protection-verzekering bij ons afsluiten.

Bereken vrijblijvend je persoonlijke lening met onze simulator.

Hoe kun je je lening simuleren en je aanvraag online indienen? Onze video legt alles stap voor stap uit.

Hoe aanvragen? Heel eenvoudig.

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

 

1. Dien online je kredietaanvraag in

2. Vul je kredietaanvraag in, print je contract en stuur het op per post

3. Zodra wij al je gegevens hebben ontvangen, storten wij het kredietbedrag op je bankrekening.

 

 

 • De simulatie:
  Ik bepaal de beste oplossing voor mijn project met de online simulatie van mijn lening. Daarvoor geef ik aan welk doel mijn project heeft, de kostprijs en de gewenste maandelijkse afbetalingen en duur. Ik kan zoveel simulaties doen als ik wil en ik kan ze ook opslaan om ze op een ander moment te bekijken. Tot slot kies ik de formule die het best bij mij past.
   
 • De aanvraag:
  Mijn simulatie is klaar en ik vraag het krediet aan dat het best bij mijn situatie past. Ik stuur de informatie op die Cetelem nodig heeft om mijn aanvraag te analyseren. Daarvoor vul ik een formulier in met mijn persoonlijke gegevens, mij inkomsten en uitgaven. Cetelem heeft deze informatie nodig om te bepalen of de lening past bij mijn budget.
   
 • De analyse:
  Mijn formulier is ingevuld en mijn aanvraag verstuurd. Na de analyse door Cetelem krijg ik meteen een principieel antwoord. Cetelem schat in of mijn budget in evenwicht blijft. Deze analyse kan soms enkele dagen duren.
   
 • Het contract:
  Mijn aanvraag is aanvaard. Vooraleer ik de betaling op mijn rekening ontvang, moet ik mijn contract juist invullen, ondertekenen en via e-mail terugsturen. Mocht ik geen printer hebben, dan kan ik vragen om het contract per post te ontvangen. De verstuurde documenten vormen samen mijn kredietcontract. Ik vul de terug te sturen exemplaren in en stuur de originele documenten per post naar Cetelem. Ik voeg ook de gevraagde bewijsstukken toe.
   
 • De storting:
  Zodra Cetelem mijn contract, mijn informatie of bewijsstukken ontvangt, worden alle documenten gecontroleerd. Deze stap is belangrijk en verplicht om het geld van mijn financiering binnen de 48u op mijn bankrekening te ontvangen.
   
 • De terugbetaling:
  Cetelem heeft mij in alle vertrouwen geholpen om mijn project te verwezenlijken. Ik betaal nu maandelijkse aflossingen tijdens de duur van mijn contract. Cetelem blijft bereikbaar mocht ik vragen hebben.

 

Dat is hoe Cetelem u begeleidt om uw projecten te financieren en te verwezenlijken.