Let op, geld lenen kost ook geld

Cetelem begeleidt je bij de financiering van jouw projecten

Simuleer nu en doe meteen je aanvraag.

 

Representatief voorbeeld : Lening op afbetaling voor persoonlijke doeleinden van 7.500 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 4,95% (vaste jaarlijkse debetrente : 4,84%). Maandelijkse afbetaling van 194,48 EUR/maand in 42 maanden. Totaal te betalen bedrag 8.168,16 EUR.

De persoonlijke lening van Cetelem

We hebben allemaal projecten die we graag willen realiseren maar weten vaak niet hoe we ze moeten financieren. Bij Cetelem helpen we je met het financiële aspect van jouw project. Nieuwe meubels, huishoudtoestellen, grote aankopen of zelfs het organiseren van een groot feest.

Je voordelen

 • Een aantrekkelijk tarief vanaf 4,95% JKP
 • Je kunt een bedrag lenen dat kan gaan van 1.200€ tot 75.000€
 • Cetelem heeft een jarenlange ervaring als kredietspecialist
 • Je berekent via de simulator volledig vrijblijvend jouw lening 

Ben je op zoek naar een andere lening? Bekijk dan zeker ook onze autolening, renovatielening of betaalkaart.

Hoe aanvragen? Heel eenvoudig.

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

 

> Of lees hier in detail de stappen in de financiering van jouw project

 

 • De simulatie:
  Ik bepaal de beste oplossing voor mijn project met de online simulatie van mijn lening. Daarvoor geef ik aan welk doel mijn project heeft, de kostprijs en de gewenste maandelijkse afbetalingen en duur. Ik kan zoveel simulaties doen als ik wil en ik kan ze ook opslaan om ze op een ander moment te bekijken. Tot slot kies ik de formule die het best bij mij past.
   
 • De aanvraag:
  Mijn simulatie is klaar en ik vraag het krediet aan dat het best bij mijn situatie past. Ik stuur de informatie op die Cetelem nodig heeft om mijn aanvraag te analyseren. Daarvoor vul ik een formulier in met mijn persoonlijke gegevens, mij inkomsten en uitgaven. Cetelem heeft deze informatie nodig om te bepalen of de lening past bij mijn budget.
   
 • De analyse:
  Mijn formulier is ingevuld en mijn aanvraag verstuurd. Na de analyse door Cetelem krijg ik meteen een principieel antwoord. Cetelem schat in of mijn budget in evenwicht blijft. Deze analyse kan soms enkele dagen duren.
   
 • Het contract:
  Mijn aanvraag is aanvaard. Vooraleer ik de betaling op mijn rekening ontvang, moet ik mijn contract juist invullen, ondertekenen en via e-mail terugsturen. Mocht ik geen printer hebben, dan kan ik vragen om het contract per post te ontvangen. De verstuurde documenten vormen samen mijn kredietcontract. Ik vul de terug te sturen exemplaren in en stuur de originele documenten per post naar Cetelem. Ik voeg ook de gevraagde bewijsstukken toe.
   
 • De storting:
  Zodra Cetelem mijn contract, mijn informatie of bewijsstukken ontvangt, worden alle documenten gecontroleerd. Deze stap is belangrijk en verplicht om het geld van mijn financiering binnen de 48u op mijn bankrekening te ontvangen.
   
 • De terugbetaling:
  Cetelem heeft mij in alle vertrouwen geholpen om mijn project te verwezenlijken. Ik betaal nu maandelijkse aflossingen tijdens de duur van mijn contract. Cetelem blijft bereikbaar mocht ik vragen hebben.

 

Dat is hoe Cetelem u begeleidt om uw projecten te financieren en te verwezenlijken.

Ontdek hoe onze klanten ons beoordelen.