Let op, geld lenen kost ook geld

Cetelem
ma, 21/12/2020

Wil je je graag op een andere manier verplaatsen? Bekijk het nu HIER! Sinds jaar en dag doen we er alles aan om onze klanten te helpen bij de realisatie van hun projecten. Daarom kun je bij Cetelem nu ook rekenen op een speciale lening om de aankoop van je nieuwe elektrische voertuig te financieren.

Advies over Consumptie
ma, 21/12/2020

2021 is een bijzonder jaar voor aankopen nu het Autosalon niet doorgaat. Kunnen we er desalniettemin van uitgaan dat januari een goede periode is om een wagen tegen interessante voorwaarden te kopen? En welk voertuig is het best?

News Cetelem
di, 08/12/2020

Ontdek onze korte video: hier. Wij zijn er voor jullie! Ook tijdens dit heel bijzondere eindejaar. We wensen je vrolijke feestdagen en blijven je projecten ondersteunen vanop afstand met onze 100% online leningen!

Cetelem News
do, 03/12/2020

Al 30 jaar lang zijn AlphaCredit en zijn commerciële merk Cetelem kritisch voor zichzelf en investeren beide ondernemingen voortdurend in innovatie met als doel uit te groeien tot Belgisch marktleider op het vlak van consumentenkredieten. Dankzij deze inspanningen kun je rekenen op een sterke en betrouwbare partner bij de financiering van je projecten.

Alles over kredieten
do, 03/12/2020

Cetelem staat altijd voor je klaar en begeleidt je bij je projecten met 100 % online leningen. Je regelt alles vanop afstand en in alle veiligheid. En dat aan héél aantrekkelijke voorwaarden! Ontdek onze leningen.

News Cetelem
di, 01/12/2020

Vandaag hebben we meer dan ooit behoefte aan positieve en warme energie. Energie die jullie ons alvast gaven met jullie warme feedback! Hartelijk dank voor jullie vertrouwen, hartelijk dank voor jullie feedback! Bekijk alle feedback hier.

Advies over Consumptie
di, 10/11/2020

Contactloos betalen gaat snel, is makkelijk en vooral... het is veilig. Nu we volop in de coronacrisis zitten, is elk middel goed om besmetting te voorkomen. Daarom is het verstandig om geen contant geld te gebruiken maar liever elektronisch te betalen. Goed nieuws wat dat betreft: je kunt met je kaart nu ook contactloos betalen.

Advies over Consumptie
di, 10/11/2020

Nu de winter bijna in het land is, brengen we steeds meer tijd thuis door. Heel wat mensen moeten bovendien ook telewerken. Reden te meer dus om je interieur eens goed op te frissen! Hier zijn onze tips!

Advies over Consumptie
di, 10/11/2020

Op 27 november is het Black Friday, de ideale gelegenheid om grote aankopen tegen een klein prijsje te doen. Bereid je nu al voor met onze tips!

Alles over kredieten
di, 20/10/2020

Enkele maanden geleden hebben we voor het eerst het concept van de elektronische handtekening geïntroduceerd. Deze nieuwe manier om je lening online te ondertekenen kent ondertussen een enorm succes! Lees hier waarom.