Let op, geld lenen kost ook geld

Volg ons op Facebook

Info
wo, 23/08/2017

U bent een man of een vrouw en u heeft 5 minuutjes vrij ?
Onze blog is altijd en overal toegankelijk.

 

  • Een eenvoudige blog voor een ingewikkelde sector.
Info
ma, 12/02/2018

Heb jij jouw Valentijn al gevonden? Of moet je haar/hem nog vinden?

 

Februari is Valentijnsmaand, tijd om onze klanten te bedanken.

 

Info
ma, 12/02/2018

Heb je het merk van je volgende voertuig al gekozen ? Of wil je weten welke criteria jouw landgenoten hanteren om een beslissing te nemen?

 

Volgens de studie L’Observatoire de l’Automobile 2018 die de Belgische consumenten hiernaar vroeg, laten zij zich bij de keuze van een nieuwe wagen leiden door deze criteria.

 

Info
wo, 10/01/2018

Renovaties, daar kan je van dromen, maar je kunt het ook waarmaken. Cetelem zet 5 soorten renovaties op een rij die noodzakelijk zijn voor je woning. 

 

Je woning renoveren kan je flink wat energie en geld besparen.

Info
di, 19/12/2017

Met de wind in de haren rondrijden. Je kunt ervan dromen of je kunt het waarmaken. Hier vind je een checklist voor de aankoop van een nieuwe of een tweedehandsauto.

 

Krediet
do, 09/11/2017

Wanneer u een financiering aanvraagt, weet u over het algemeen welk bedrag u nodig hebt en om welke reden u het wilt lenen. Tijdens uw aanvraag zal uw financiële instelling bepalen of uw financiering met of zonder bestemming zal zijn. Dat is een belangrijke factor, die een impact heeft op uw verdere handelingen en op de voorwaarden van uw financiering.

 

Krediet
ma, 28/08/2017

Studeren is gratis maar het materiaal en alles errond helaas meestal niet. Daarom ondersteunen we u ook graag bij de studies van uw kinderen.

 

bewijsstukken_mascotte_cetelem Krediet
za, 22/07/2017

Om de muren te behangen of om uw aanvraag te analyseren zodat we u een aangepaste oplossing kunnen aanbieden? Wat voor soort krediet u ook afsluit, u bent wettelijk verplicht om verschillende bewijsstukken voor te leggen.

 

Waarom?

De wet bepaalt dat de kredietinstellingen een aantal documenten aan hun klanten moeten vragen om een optimale analyse van het dossier te verzekeren.

Info
di, 20/06/2017

Vertrekt u onvoorbereid op reis of informeert u zich goed op voorhand?

Cetelem heeft enkele tips verzameld voor uw Maestro® kaart, om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens uw vakantie.

 

Krediet
di, 28/03/2017

Met uw hoofd in de wolken of met uw voeten op de pedalen… volg ons! We nemen u mee. 

Bij Cetelem willen we de ecologische projecten van onze klanten aanmoedigen, maar we weten ook dat de aankoop van een goede fiets kan doorwegen op uw budget. Daarom ontwikkelden we voor u een (elektrische) fietslening!