Let op, geld lenen kost ook geld

Alles over kredieten
wo, 01/09/2021

Wil je een project financieren of heb je geld nodig? Om je te helpen bij de keuze van het juiste krediet, leggen we de twee belangrijkste types uit: een lening op afbetaling en een kredietopening van onbepaalde duur. Zo weet je waar je op moet letten vóór je een krediet afsluit.

Alles over kredieten
di, 19/10/2021

Het consumptiekrediet is de populairste lening in België. Onlangs maakte de Nationale Bank van België bekend dat er meer dan 7 miljoen lopen. Dat zijn er twee keer meer dan hypothecaire leningen! De meeste Belgen hebben met andere woorden een consumptiekrediet. Maar welke projecten financieren ze ermee en voor welke bedragen?

Alles over kredieten
di, 19/10/2021

Voor je een lening afsluit, moet je je afbetalingsmogelijkheden goed bestuderen. Het is de bedoeling dat je enkel leent wat je ook kunt terugbetalen. Een professionele kredietverstrekker zoals Cetelem kan berekenen hoeveel dat bedrag precies bedraagt.

Alles over kredieten
vr, 15/10/2021

Haast en spoed is zelden goed. De wet voorziet een bedenktijd van 14 dagen om je krediet te annuleren, zonder opgave van reden. Dat is wat men het herroepingsrecht noemt.

Alles over kredieten
ma, 11/10/2021

Cetelem bundelde enkele nuttige tips over de Cetelem Maestro ® kaart. Ze kunnen je helpen waar je ook bent.

Alles over kredieten
ma, 11/10/2021

Wil je een project financieren of heb je geld nodig? In dit artikel leggen we je uit waarom een doorlopend krediet handig is en hoe je het gebruikt. Goed om te weten vóór je een lening afsluit.

 

Alles over kredieten
zo, 10/10/2021

Een autolening is een bestemmingskrediet. Dit wil zeggen dat het bestemd is voor een bepaald gebruik en dat je de factuur voor de aankoop van de auto aan je financiële instelling hebt moeten bezorgen.

News Cetelem
vr, 01/10/2021

Jij kunt ook laten weten wat je van Cetelem vindt.

Alles over kredieten
vr, 17/09/2021

Je kunt heel wat aanpassingen aan je woning financieren met een ecologische renovatielening. Zo kun je geld lenen om de renovatiewerken door een professional te laten uitvoeren of om de nodige materialen te kopen en dan zelf de handen uit de mouwen te steken. Benieuwd naar welke renovatiewerken in aanmerking komen voor deze lening? Wij vertellen het je graag.

Alles over kredieten
wo, 01/09/2021

Bij Cetelem volgen we het gedrag van de Belgische consument op de voet, zodat we al jaren voordelige leningen voor al je groenemobiliteitsprojecten kunnen voorstellen!