Let op, geld lenen kost ook geld

Volg ons op

Vidéo
ma, 21/10/2019

Muziek is de passie van Maïté al van toen ze klein was. Ze is in een klein muziekgroepje begonnen en ze speelde toen allerlei instrumenten. Nadien, heeft ze dankzij Cetelem haar eerste drumstel kunnen kopen en sindsdien is ze een geweldige muzikante geworden! Je hoeft je projecten dus niet meer in te beelden, maar je kan ze effectief verwezenlijken!

 

Advies over Consumptie
do, 17/10/2019

 

  • CarPass, technische controle en onderhoudsboekje: een tweedehandsauto kopen is een verstandige keuze. Maar om zeker te zijn van de staat van het voertuig, moet je de grijze kaart en de carpass met de juiste kilometerstand controleren. Die documenten zijn verplicht bij de verkoop van een tweedehandsvoertuig. En vraag ten slotte ook naar het onderhoudsboekje en check of het regelmatig werd ingevuld.

 

News Cetelem
di, 08/10/2019

Wil je graag nuttige en duidelijke info ontvangen die het je gemakkelijker maakt? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Cetelem, want dat is precies waar wij iedere maand mee bezig zijn!

 

News Cetelem
vr, 04/10/2019

Heb je contact gehad met onze diensten? Wij hopen dat je het een aangename ervaring vond. Maar of dat nu wel of niet zo is, wij weten graag hoe je over ons denkt.

 

Alles over kredieten
di, 01/10/2019

Er is op de markt een enorm aanbod aan kredieten met een rentevoet van nul procent en die veelheid en de gebrekkige transparantie leiden vaak tot vrees en achterdocht. Welke informatie moet je ontcijferen en van welke criteria moet je uitgaan om in alle vertrouwen aan nul procent te lenen? Je leest het allemaal hier.

 

Alles over kredieten
di, 10/09/2019

Omdat wij nieuwsgierig zijn of omdat wij op basis van je antwoorden je aanvraag met de nodige ernst kunnen analyseren.

 

Wanneer je een krediet aanvraagt zal je financiële partner je een reeks vragen stellen over je persoonlijke situatie, je werk, je uitgaven en je inkomsten.

Alles over kredieten
ma, 09/09/2019

Wanneer u een financiering aanvraagt, weet u over het algemeen welk bedrag u nodig hebt en om welke reden u het wilt lenen. Tijdens uw aanvraag zal uw financiële instelling bepalen of uw financiering met of zonder bestemming zal zijn. Dat is een belangrijke factor, die een impact heeft op uw verdere handelingen en op de voorwaarden van uw financiering.

 

Alles over kredieten
ma, 09/09/2019

Zelfs indien men enkel de categorie van leningen op afbetaling bekijkt, ziet men dat de tarieven variëren afhankelijk van het soort lening. Hoe komt dat? Hoe kan men er zeker van zijn dat men het beste tarief heeft?

 

Vidéo
ma, 09/09/2019

Een project concreet maken is niet altijd eenvoudig. U moet aan heel wat zaken tegelijk denken. En dan hebben we het nog niet over het financiële plaatje! U heeft heel wat stappen te doorlopen en ziet vaak door de bomen het bos niet meer.

 

Alles over kredieten
do, 05/09/2019

Elke ochtend hetzelfde liedje: files. Dat schiet niet op, logisch dat je soms te laat op kantoor arriveert. Wat doe je eraan? Je maakt het je gemakkelijker! Je gaat op zoek naar een alternatief vervoermiddel van goede kwaliteit natuurlijk. Maar... kwaliteit kost geld...

Met een Mobiliteitslening financier je je nieuwe vervoermiddel, of dat nu elektrisch is of niet. Bijvoorbeeld een fiets, step, onewheel, hoverboard of segway. Wat wordt het? Er is keuze genoeg.