Let op, geld lenen kost ook geld

Volg ons op

Welkom op onze blog!
vr, 21/12/2018

In onze video’s werken we zonder acteurs, het zijn allemaal Cetelem-medewerkers! Hun deelname is een teken van authenticiteit en ook van fierheid om de projecten van onze klanten te realiseren en hun expertise te delen. Bovendien hebben we allemaal projecten die we graag zouden willen verwezenlijken maar we weten niet altijd hoe we ze moeten financieren.

 

News Cetelem
wo, 02/01/2019

75% van de Belgische automobilisten gelooft erin, maar koopt er geen!

(16 landen bestudeerd wereldwijd)

 

Ieder jaar doet "L’Observatoire de l’Automobile"* onderzoek naar verschillende thema’s om nieuwe trends te herkennen en inzicht te krijgen in de mening van de consument. Nu het Autosalon weer in aantocht is, is het interessant om te weten hoe de Belgen over de elektrische auto denken. 

 

News Cetelem
di, 11/12/2018

Onze medewerkers hebben de handen uit de mouwen gestoken voor ‘De Warmste Week’ en ‘Viva for Life’.

 

Vidéo
di, 11/12/2018

In de kou in Lapland of lekker warm thuis... Cetelem wenst je heel fijne feestdagen!

 

  • Dichter bij jou 

Om zo dicht mogelijk bij je te zijn hebben wij een video gemaakt met een heel bijzondere boodschap voor het eindejaar. Waar je ook bent tijdens de eindejaarsfeesten, wij wensen je heel veel mooie momenten in het gezelschap van je dierbaren.

 

Uitslag peiling
do, 11/10/2018

Die vraag stelden wij vorige maand aan de abonnees van onze nieuwsbrief. De antwoorden garanderen dat er onderwerpen aan bod komen die je echt interesseren en zo werken we nauw samen met jou aan de volgende Cetelem nieuwsbrief!

 

Meer dan 100 personen hebben op de peiling van vorige maand gereageerd en de antwoorden zijn ...

 

Alles over kredieten
do, 11/10/2018

Er is op de markt een enorm aanbod aan kredieten met een rentevoet van nul procent en die veelheid en de gebrekkige transparantie leiden vaak tot vrees en achterdocht. Welke informatie moet je ontcijferen en van welke criteria moet je uitgaan om in alle vertrouwen aan nul procent te lenen? Je leest het allemaal hier.

 

News Cetelem
do, 20/09/2018

Elke dag helpen wij Belgen met de financiering van hun projecten en spelen wij zo een essentiële rol in hun leven. Bij Cetelem staat de klant centraal. Onze opdracht is pas echt geslaagd als onze klanten volledig tevreden zijn.

 

Wat denken de klanten over ons?

Wij nemen heel wat initiatieven om een financiering vlotter af te handelen en spelen zodoende in op hun verwachtingen:

Het cijfer van de maand
vr, 03/08/2018

Eén op de twee verkochte fietsen in België is elektrisch!

 

In 2017 was 45 % van de verkochte fietsen in België elektrisch. Daarmee klimt het elektrische rijtuig op tot het meest verkochte fietsmodel en haalt het de stadsfiets (23,5 %) en de koersfiets (10,7%) vlot in. Dat blijkt uit een peiling die de Velofollies-beurs uitgevoerd heeft bij professionele verdelers.
 

Maar wat betekent dat nu in verkoopcijfers?

Uitslag peiling
vr, 03/08/2018

Wij vroegen het aan de abonnees op onze newsletter. Dit zijn hun antwoorden:

 

  • 11%: een segway*
  • 7%: een hoverboard
  • 68%: een elektrische fiets
  • 14%: een elektrische step

 

*Het merk SEGWAY is een geregistreerd handelsmerk van Segway Inc.

 

Consumptie
do, 02/08/2018

In de stad kun je blijven vastzitten in het verkeer of…. een ecologisch vervoermiddel kiezen!

Welk van de nieuwe middelen om je in de stad te verplaatsen kies je? Er zijn er ondertussen al heel wat en daarom geven wij je hierbij graag een overzicht zodat je je goed kunt voorbereiden op de week van de mobiliteit van 16 tot 22 september.