Let op, geld lenen kost ook geld

Alles over kredieten
do, 23/11/2023

Een hypothecair krediet kent iedereen. Een autolening of renovatielening ook, maar wat is een doorlopend krediet? Wat kan je ermee doen? Hoeveel kost het om het te gebruiken? Hoe gebruik je het? En waar moet je dan zeker op letten? In dit artikel overlopen we alles wat je moet weten over een doorlopend krediet.

Alles over verzekeringen
wo, 27/03/2024

Een onverwachte wending in het leven kan je financiële situatie uit balans halen. Door je krediet te verzekeren, bescherm je jezelf en je gezin. Maar is zo'n kredietverzekering verplicht of eerder aanbevolen? Cetelem geeft je het antwoord.

Alles over kredieten
vr, 01/03/2024

Wil je de aankoop van een auto, een fiets, meubelen of een keuken financieren? Dat kan! Of wil je geld lenen om die droomreis te maken, je woning te verbouwen of met je geliefde in het huwelijksbootje te stappen? Ook perfect mogelijk. Dankzij een persoonlijke lening, ook lening op afbetaling genoemd, maak je al je persoonlijke plannen waar.

Alles over kredieten
ma, 26/02/2024

Als je je lening wil terugbetalen, moet je kredietverlener je een aantal documenten bezorgen.

Alles over kredieten
do, 22/02/2024

Wil je een project financieren en zoek je de beste kredietoplossing? Met een onlinekrediet kan je alles op afstand regelen, waar en wanneer het voor jou past! Bovendien kan je het krediet altijd en overal opvolgen, van de aanvraag tot de verwerking van je dossier. In deze blog leggen we je uit hoe je een krediet opent in slechts 3 stappen.

Alles over kredieten
do, 22/02/2024

Als je een krediet opent, doe je dat meestal op het moment dat je het nodig hebt. Daarbij denk je aan alle belangrijke details: het bedrag dat je maandelijks aflost, de duur van de lening, de rentevoet ... Maar mogelijk kijk je niet naar de dag waarop je de lening elke maand terugbetaalt.

Alles over kredieten
ma, 29/01/2024

Lenen om een huis te kopen, om te verbouwen of om een auto te kopen vindt iedereen normaal. Maar kan je ook lenen om op vakantie te gaan? En hoe werkt dat dan? Het antwoord vind je in dit blogartikel!

Alles over kredieten
ma, 29/01/2024

Ga je renoveren? Met een renovatielening of verbouwingslening kan je geld lenen om de werken aan je woning te financieren. Met welke rentevoet moet je rekening houden en wat is de impact op je maandelijkse terugbetaling? Dat bespreken we in dit artikel!

Alles over kredieten
vr, 12/01/2024

Wanneer je een autolening afsluit, staat je auto borg voor het geval je je lening niet afbetaalt. Daardoor is je kredietinstelling eigenaar van je wagen, tot je je lening volledig hebt afgelost. Mag je je wagen dan verkopen vóór je lening is afgelost? Dit zijn de stappen die je moet ondernemen.

Alles over kredieten
vr, 12/01/2024

Welke lening je kunt kiezen, hangt af van de soort renovatiewerken die je wilt uitvoeren en de bewijsstukken die je kunt voorleggen (bestelbon, offerte, facturen ...). Maar wat je ook van plan bent, er bestaan verschillende financieringsoplossingen. Ontdek ze hier allemaal.