Let op, geld lenen kost ook geld

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Wil je een nieuwe auto, elektrische fiets, tweedehands mobilhome of laptop kopen? Is je badkamer toe aan renovatie, organiseer je een trouw- of verjaardagsfeest of wil je piano leren spelen?  Om een droom te realiseren, beheer je die best als een project. Hoe je dat best aanpakt, leer je in dit artikel met ons stappenplan.

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Om een project zorgeloos te realiseren is een goede inschatting van je budget essentieel. Je moet immers goed weten waar je aan begint om te vermijden dat je geld verspilt of, erger nog, financiële problemen krijgt. Hoe bepaal je dat budget? Hoe begin je eraan? Waar moet je allemaal aan denken? En hoe pak je het best aan? Met deze checklist voor het budget van je project maak je er een succes van!

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Wil je een auto, motor of mobilhome kopen? Wij vertellen je waarop je moet letten vóór je aankoop en wat je moet weten voor je een lening afsluit.

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Elektrische fietsen zijn er tegenwoordig in alle maten en gewichten. Hun succes is niet moeilijk te verklaren: fietsen is gezond, gaat vaak sneller dan de auto (zeker in de stad), kost minder, is makkelijker om te parkeren en is nu comfortabeler! Ben jij ook overtuigd? Lees dan zeker deze checklist zodat je goed voorbereid bent als je jouw elektrische fiets gaat bestellen.

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Een project financieren kan je op verschillende manieren: met je eigen geld, door geduldig te sparen of door te lenen. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van elk type financiering en gaan we dieper in op de verschillende leningen die er bestaan.

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Om een feest te organiseren begin je best op tijd. Zo heb je keuze uit een ruim aanbod aan feestzalen. Bovendien zorg je er ook voor dat je feest in de planning van je familie en vrienden past. Met deze checklist ben je zeker dat je niks vergeet.

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Ben je van plan om je huis of appartement te verbouwen? Dan zijn er heel wat zaken waar je op moet letten om van je project een succes te maken. In dit artikel helpen we je op weg met informatie over premies, leningen en praktische tips voor een verbouwing.

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Om een reis te organiseren begin je best op tijd. Zo heb je keuze uit een ruim aanbod aan reisbestemmingen. Bovendien zorg je er ook voor dat je reis niet al te duur wordt omdat de tickets voor vliegtuig, trein of boot dan ook goedkoper zijn. Met deze checklist ben je zeker dat je niks vergeet.

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Het is handig om algemene richtlijnen te hebben die van jouw project een succes kunnen maken, maar elk project heeft specifieke aandachtspunten. Als je een tweedehands auto wil kopen, moet je op andere dingen letten dan bij de aankoop van een elektrische fiets, het verbouwen van je badkamer of het plannen van je huwelijksfeest. Daarom hebben we een aantal praktische tips op een rij gezet voor verschillende projecten. Ontdek hier of we jou ook kunnen helpen!

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Voor de inrichting van je huis of tuin kan je heel ver gaan. Je hebt tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat het budget snel uit de hand kan lopen. Volg onze stappen zodat jouw droominterieur of droomtuin financieel haalbaar blijft. Dat wordt genieten binnenkort!