Let op, geld lenen kost ook geld

Tips projecten
ma, 09/01/2023

Wil je een nieuwe auto, elektrische fiets, tweedehands mobilhome of laptop kopen? Is je badkamer toe aan renovatie, organiseer je een trouw- of verjaardagsfeest of wil je piano leren spelen?  Om een droom te realiseren, beheer je die best als een project. Hoe je dat best aanpakt, leer je in dit artikel met ons stappenplan.

Alles over kredieten
di, 30/05/2023

Met een doorlopend krediet heb je toegang tot je eigen geldreserve, die je heel flexibel kan gebruiken telkens wanneer je dat nodig hebt. En niet alleen dat! Je kiest ook waarvoor je het geld gebruikt. Al is er natuurlijk één beperking: de limiet van je krediet. 

Alles over kredieten
wo, 10/05/2023

Er zijn veel goede redenen om je met een elektrisch vervoermiddel te verplaatsen: je bent mobieler, je gebruikt je wagen minder, je woon-werkverkeer verloopt efficiënter, je profiteert van de buitenlucht, … Ben jij ook overtuigd? Lees dan dit artikel over de premies en leningen die je kan gebruiken voor je aankoop!

Tips projecten
di, 09/05/2023

Elektrische fietsen zijn er tegenwoordig in alle maten en gewichten. Hun succes is niet moeilijk te verklaren: fietsen is gezond, gaat vaak sneller dan de auto (zeker in de stad), kost minder, is makkelijker om te parkeren en is nu comfortabeler! Ben jij ook overtuigd? Lees dan zeker deze checklist zodat je goed voorbereid bent als je jouw elektrische fiets gaat bestellen.

Tips projecten
di, 09/05/2023

Om een reis te organiseren begin je best op tijd. Zo heb je keuze uit een ruim aanbod aan reisbestemmingen. Bovendien zorg je er ook voor dat je reis niet al te duur wordt omdat de tickets voor vliegtuig, trein of boot dan ook goedkoper zijn. Met deze checklist ben je zeker dat je niks vergeet.

Tips projecten
di, 09/05/2023

Het is handig om algemene richtlijnen te hebben die van jouw project een succes kunnen maken, maar elk project heeft specifieke aandachtspunten. Als je een tweedehands auto wil kopen, moet je op andere dingen letten dan bij de aankoop van een elektrische fiets, het verbouwen van je badkamer of het plannen van je huwelijksfeest. Daarom hebben we een aantal praktische tips op een rij gezet voor verschillende projecten. Ontdek hier of we jou ook kunnen helpen!

Alles over kredieten
wo, 26/04/2023

Als je je lening wil terugbetalen, moet je kredietverlener je een aantal documenten bezorgen.

Tips projecten
wo, 26/04/2023

Wil je een elektrisch vervoermiddel kopen voor je korte verplaatsingen, maar kun je niet kiezen? Wij helpen je graag. Lees er alles over in dit artikel, kies je vervoermiddel en verplaats je vanaf nu op een andere manier! 

Alles over kredieten
di, 11/04/2023

De rentevoeten voor leningen zijn al een tijdje aan het stijgen. Vergeleken met de lage tarieven van een paar jaar geleden, is lenen nu een stuk duurder geworden. Hoe komt dat? En gaat lenen terug goedkoper worden in 2023? In dit artikel geven we je het antwoord.   

Alles over kredieten
zo, 19/03/2023

Betaal je een krediet terug voor de einddatum, dan kan de kredietverlener een vergoeding vragen. Je betaalt dan de zogenaamde ‘wederbeleggingskosten’.