Let op, geld lenen kost ook geld

Volg ons op

Welkom op onze blog!
ma, 04/03/2019

Om op je werk te komen zijn natuurlijk alle middelen goed, maar in de stad loopt het verkeer vaak vast en dan sta je dus stil. Tenzij je een handig en snel vervoermiddel op wieltjes gebruikt!

 

Welk van de nieuwe middelen om je in de stad te verplaatsen kies jij?  In dit artikel geven we je een overzicht van wat de markt momenteel te bieden heeft. En voor de financiering is er dan de Mobiliteitslening van Cetelem.

News Cetelem
do, 13/06/2019

Op 14 mei waren 62 collega’s, onder wie ook onze algemeen directeur, paraat om voor het eerst een hele dag lang bijna 500 klanten op te bellen en naar hun mening over onze diensten te vragen.

 

News Cetelem
ma, 13/05/2019

Onze sector krijgt vaak kritiek. Kredieten? Dat is altijd ingewikkeld, zeggen ze. Daarom zorgt Cetelem dat je je projecten gemakkelijker kunt realiseren. Wij maken een financiering voor jou eenvoudiger en sneller.

 

In onze kantoren in Brussel werken wij dag in dag uit keihard om je ook de informatie die je nodig hebt snel en eenvoudig te bezorgen!

Hier zijn een paar voorbeelden:

 

Alles over kredieten
ma, 08/04/2019

Ongeacht hoeveel je al van je krediet hebt afgelost, kun je het saldo op elk gewenst moment vervroegd terugbetalen. Hoe doe je dat? Volg de gids...

 

Je hebt extra geld ontvangen? Je hebt salarisverhoging gekregen? Er kunnen heel wat redenen zijn waarom je je krediet vervroegd wilt aflossen. Maar... Te veel formaliteiten, denk je? Te ingewikkeld? Wij zorgen graag voor de nodige duidelijkheid. Dat maakt het je een stuk gemakkelijker!

 

Alles over kredieten
vr, 05/04/2019

Er wordt wel eens negatief gedaan over hergroepering van kredieten, maar moet je er daarom bang voor zijn? De formule heeft in bepaalde gevallen namelijk duidelijke financiële en administratieve voordelen. We zetten graag voor je op een rijtje wat de voordelen zijn en waar je op moet letten voordat je deze oplossing kiest.

 

  • Wat is hergroepering van kredieten?

News Cetelem
ma, 04/03/2019

In 2019 volgen ons logo en onze sympathieke mascotte een stevige verjongingskuur! Een nieuwe look dus? Ja, en dat is geen toeval. Wij leggen graag uit waarom Cetelem in 2019 een facelift krijgt en hoe dat zal gebeuren.

 

Alles over kredieten
ma, 28/01/2019

Je woning ecologisch renoveren: je kunt zelf de handen uit de mouwen steken of specialisten inschakelen. Maar wat je ook kiest, je kunt steeds een renovatielening aanvragen om je investeringen te financieren! Laten we eens nagaan welke projecten je met deze lening kunt financieren.

 

News Cetelem
wo, 02/01/2019

75% van de Belgische automobilisten gelooft erin, maar koopt er geen!

(16 landen bestudeerd wereldwijd)

 

Ieder jaar doet "L’Observatoire de l’Automobile"* onderzoek naar verschillende thema’s om nieuwe trends te herkennen en inzicht te krijgen in de mening van de consument. Nu het Autosalon weer in aantocht is, is het interessant om te weten hoe de Belgen over de elektrische auto denken. 

 

Welkom op onze blog!
vr, 21/12/2018

In onze video’s werken we zonder acteurs, het zijn allemaal Cetelem-medewerkers! Hun deelname is een teken van authenticiteit en ook van fierheid om de projecten van onze klanten te realiseren en hun expertise te delen. Bovendien hebben we allemaal projecten die we graag zouden willen verwezenlijken maar we weten niet altijd hoe we ze moeten financieren. 

 

News Cetelem
di, 11/12/2018

Onze medewerkers hebben de handen uit de mouwen gestoken voor ‘De Warmste Week’ en ‘Viva for Life’.