Let op, geld lenen kost ook geld

Advies over Consumptie
vr, 04/09/2020

Tijdens de week van de mobiliteit van 16 tot 22 september staat de mobiliteit in de spotlights! Wil je een elektrisch vervoermiddel kopen voor je korte verplaatsingen, maar kun je niet kiezen? Lees er hier alles over, kies je vervoermiddel en verplaats je vanaf nu op een andere manier!

 

Alles over kredieten
vr, 04/09/2020

Een autolening is een bestemmingskrediet. Dit wil zeggen dat het bestemd is voor een bepaald gebruik en dat je de factuur voor de aankoop van de auto aan je financiële instelling hebt moeten bezorgen. De auto dient als onderpand in geval van niet-betaling, dit betekent dat de bank de eigenaar is van de auto tot je het krediet volledig hebt terugbetaald. Wettelijk gezien heb je in principe dus niet het recht om de auto door te verkopen, want hij is nog niet van jou.

Alles over verzekeringen
di, 18/08/2020

Je kan ervoor kiezen om zelf voor je bescherming te zorgen of... je te informeren over een schuldsaldoverzekering!

Advies over Consumptie
ma, 17/08/2020

Wij vertellen je hoe je je samen met je kind zo goed mogelijk kunt voorbereiden op dit ongewone schooljaar.

Advies over Consumptie
ma, 20/07/2020

Een campingcar, dat is in alle veiligheid genieten van je vrijheid! Beter wonen... een methode in 3 stappen! Ontdek alles wat je wil weten in de artikels die je interesseren!

Advies over Consumptie
di, 07/07/2020

Maak ook jij deel uit van die duizenden Belgen die even op adem moeten komen na de moeilijke start van het jaar? Een campingcar is de ideale oplossing om volledig vrij en veilig te reizen! Waarom dit het vervoermiddel bij uitstek is, leggen we je hier uit!

Advies over Consumptie
vr, 03/07/2020

De fiets was voor velen een belangrijke bron van vrijheid tijdens de coronacrisis. En ook na de quarantaine en tijdens de vakantie blijft hij een echte ster die ons dagelijkse leven opvrolijkt! Maar vanwaar dat succes? Wij leggen het uit.

Advies over Consumptie
ma, 08/06/2020

Je wil een mobilhome kopen? Hier vind je DE checklist voor je een nieuwe een mobilhome gaat kopen!

Advies over Consumptie
ma, 08/06/2020

Wil je een tweedehandsauto kopen? Hier vind je DE checklist voor je een tweedehandsauto gaat kopen!

Advies over Consumptie
ma, 08/06/2020

Ga je een motor kopen? Hier vind je DE checklist voor je een motor gaat kopen!