Let op, geld lenen kost ook geld

Volg ons op

Welkom op onze blog!
ma, 04/03/2019

Om op je werk te komen zijn natuurlijk alle middelen goed, maar in de stad loopt het verkeer vaak vast en dan sta je dus stil. Tenzij je een handig en snel vervoermiddel op wieltjes gebruikt!

 

Welk van de nieuwe middelen om je in de stad te verplaatsen kies jij?  In dit artikel geven we je een overzicht van wat de markt momenteel te bieden heeft. En voor de financiering is er dan de Mobiliteitslening van Cetelem.

News Cetelem
ma, 04/03/2019

In 2019 volgen ons logo en onze sympathieke mascotte een stevige verjongingskuur! Een nieuwe look dus? Ja, en dat is geen toeval. Wij leggen graag uit waarom Cetelem in 2019 een facelift krijgt en hoe dat zal gebeuren.

 

Alles over kredieten
ma, 28/01/2019

Je woning ecologisch renoveren: je kunt zelf de handen uit de mouwen steken of specialisten inschakelen. Maar wat je ook kiest, je kunt steeds een renovatielening aanvragen om je investeringen te financieren! Laten we eens nagaan welke projecten je met deze lening kunt financieren.

 

News Cetelem
wo, 02/01/2019

75% van de Belgische automobilisten gelooft erin, maar koopt er geen!

(16 landen bestudeerd wereldwijd)

 

Ieder jaar doet "L’Observatoire de l’Automobile"* onderzoek naar verschillende thema’s om nieuwe trends te herkennen en inzicht te krijgen in de mening van de consument. Nu het Autosalon weer in aantocht is, is het interessant om te weten hoe de Belgen over de elektrische auto denken. 

 

Welkom op onze blog!
vr, 21/12/2018

In onze video’s werken we zonder acteurs, het zijn allemaal Cetelem-medewerkers! Hun deelname is een teken van authenticiteit en ook van fierheid om de projecten van onze klanten te realiseren en hun expertise te delen. Bovendien hebben we allemaal projecten die we graag zouden willen verwezenlijken maar we weten niet altijd hoe we ze moeten financieren. 

 

News Cetelem
di, 11/12/2018

Onze medewerkers hebben de handen uit de mouwen gestoken voor ‘De Warmste Week’ en ‘Viva for Life’.

 

Vidéo
di, 11/12/2018

In de kou in Lapland of lekker warm thuis... Cetelem wenst je heel fijne feestdagen!

 

  • Dichter bij jou 

Om zo dicht mogelijk bij je te zijn hebben wij een video gemaakt met een heel bijzondere boodschap voor het eindejaar. Waar je ook bent tijdens de eindejaarsfeesten, wij wensen je heel veel mooie momenten in het gezelschap van je dierbaren.

 

Uitslag peiling
do, 11/10/2018

Die vraag stelden wij vorige maand aan de abonnees van onze nieuwsbrief. De antwoorden garanderen dat er onderwerpen aan bod komen die je echt interesseren en zo werken we nauw samen met jou aan de volgende Cetelem nieuwsbrief!

 

Meer dan 100 personen hebben op de peiling van vorige maand gereageerd en de antwoorden zijn ...

 

Alles over kredieten
do, 11/10/2018

Er is op de markt een enorm aanbod aan kredieten met een rentevoet van nul procent en die veelheid en de gebrekkige transparantie leiden vaak tot vrees en achterdocht. Welke informatie moet je ontcijferen en van welke criteria moet je uitgaan om in alle vertrouwen aan nul procent te lenen? Je leest het allemaal hier.

 

News Cetelem
do, 20/09/2018

Elke dag helpen wij Belgen met de financiering van hun projecten en spelen wij zo een essentiële rol in hun leven. Bij Cetelem staat de klant centraal. Onze opdracht is pas echt geslaagd als onze klanten volledig tevreden zijn.

 

Wat denken de klanten over ons?

Wij nemen heel wat initiatieven om een financiering vlotter af te handelen en spelen zodoende in op hun verwachtingen: