Let op, geld lenen kost ook geld

Alles over kredieten
vr, 12/03/2021

Wil je een project financieren of heb je geld nodig? Om je te helpen bij de keuze van het juiste krediet, leggen we de twee belangrijkste types uit: een lening op afbetaling en een kredietopening van onbepaalde duur. Zo weet je waar je op moet letten vóór je een krediet afsluit.

Wetgeving
do, 01/04/2021

Wil je een consumentenkrediet opnemen? De "SECCI" is een verplicht formulier met informatie over het krediet waarmee je de verschillende aanbiedingen op de markt gemakkelijk kunt vergelijken. Daardoor hebben de maandelijkse afbetalingen en andere voorwaarden voor jou geen geheimen meer. Je kan voortaan een betere keuze maken voordat je het contract ondertekent.

Alles over kredieten
ma, 29/03/2021

Wil je een project financieren of heb je geld nodig? In dit artikel leggen we je uit waarom een doorlopend krediet handig is en hoe je het gebruikt. Goed om te weten vóór je een lening afsluit.

 

News Cetelem
do, 11/03/2021

Zoek je inspiratie om je tieners op een speelse manier educatief verantwoord bezig te houden? Dan kun je nu gebruik maken van ons gratis educatief platform. Met Cetelem is het kinderspel om verantwoord je budget te beheren!

News Cetelem
di, 02/02/2021

Waar moet je op letten? Hier zijn enkele tips om je te helpen.

Advies over Consumptie
ma, 01/02/2021

In 2021 is de beurs voor bouw en renovatie volledig online en gratis! Wat kun je verwachten? Wat zijn de trends dit jaar? Hoe zit het met de vastgoedprijzen in België? En wat is dat nieuwe voordeel dat heel wat druk van je budget haalt? Alle antwoorden vind je hier!

Alles over kredieten
ma, 01/02/2021

Je kunt heel wat aanpassingen aan je woning financieren met een ecologische renovatielening. Zo kun je geld lenen om de werken door een professional te laten uitvoeren of om de nodige materialen te kopen en dan zelf de handen uit de mouwen te steken.

Advies over Consumptie
ma, 21/12/2020

2021 is een bijzonder jaar voor aankopen nu het salon niet doorgaat. Kunnen we er desalniettemin van uitgaan dat januari een goede periode is om een wagen tegen interessante voorwaarden te kopen? En welk voertuig is het best?

Cetelem
ma, 21/12/2020

Wil je je graag op een andere manier verplaatsen? Bekijk het nu HIER! Sinds jaar en dag doen we er alles aan om onze klanten te helpen bij de realisatie van hun projecten. Daarom kun je bij Cetelem nu ook rekenen op een speciale lening om de aankoop van je nieuwe elektrische voertuig te financieren.

News Cetelem
di, 08/12/2020

Ontdek onze korte video: hier. Wij zijn er voor jullie! Ook tijdens dit heel bijzondere eindejaar. We wensen je vrolijke feestdagen en blijven je projecten ondersteunen vanop afstand met onze 100% online leningen!