Let op, geld lenen kost ook geld

Het maandelijks te betalen bedrag van uw Cetelem Maestro® Kaart wordt berekend op het totale bedrag van uw uitgaven. Voor een bedrag van 2500€, zal uw maandelijks te betalen bedrag maximum 140€ zijn.

 

Betaalkaart met een geldreserve

De betaalkaart, hoe werkt het?

De troeven van de Cetelem Maestro® betaalkaart bij Cetelem

Dankzij mijn Cetelem Maestro® kaart financier ik al mijn belangrijke uitgaven.

  • Ik beschik over een geldreserve die kan gaan van € 1.250 tot € 3.000 en die dankzij mijn Cetelem Maestro® kaart altijd beschikbaar is.
  • Ik gebruik mijn kaart  in winkels en aan geldautomaten in België en Europa, dankzij de Maestro®-functie.
  • Ik betaal mijn uitgaven in 1 keer terug of ik  spreid de terugbetaling over maandelijkse bedragen van minimaal € 25,00. Naarmate ik meer aflos, wordt mijn reserve weer opgebouwd.
  • Ik heb een persoonlijke webruimte om mijn rekening 24u/24 en 7d/7 op afstand te beheren, mijn afschriften te printen, geld over te schrijven naar mijn bankrekening, om online een verhoging van mijn bedrag te vragen... en nog veel meer zaken te regelen. En als ik geen internet heb, kan ik nog altijd bellen naar de directe lijn, zodat ik toch geld kan overschrijven naar mijn bankrekening.
  • Ik betaal alles in alle veiligheid af, want ik kies geheel vrijblijvend voor een geruststellende verzekering van Cetelem. [meer informatie]