Let op, geld lenen kost ook geld

Krediethergroepering bij Cetelem

  • Eén enkele contactpersoon
  • Eén enkele maandaflossing
  • Tot € 75.000

Krediethergroepering bij Cetelem

Heb je meerdere leningen lopen? Bij verschillende financiële instellingen? Wil je je maandelijkse aflossingen graag wat verlagen en de opvolging vereenvoudigen?

De krediethergroepering van Cetelem is een lening op afbetaling waarmee je al je leningen (behalve een hypothecaire lening) kunt groeperen in één enkele lening. Zo hoef je maar één bedrag per maand te betalen op één enkel moment. Een persoonlijke adviseur helpt je om je dossier in orde te brengen en regelt alle opzeggings- en aflossingsformaliteiten. Je leven wordt meteen een pak eenvoudiger! 

Bereken vrijblijvend je lening met onze simulator.

Lees ook zeker ons artikel: alles wat je moet weten over krediethergroepering.

Een lening, hoe gaat het in zijn werkt?

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

  1. Simuleer online je lening en dien je aanvraag in. Bekijk onze video die je uitlegt hoe het in zijn werk gaat.
  2. Zodra wij je aanvraag hebben geanalyseerd, ontvang je online een antwoord.
  3. Vul je contract in en stuur alles per post op. De bewijsstukken kun je uploaden in het tabblad 'mijn aanvraag opvolgen' op cetelem.be. Zodra wij alles goed hebben ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op je bankrekening. Heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Ontdek in deze video hoe het moet.

JKP geldig op 26/07/2017. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit NV, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.