Let op, geld lenen kost ook geld

De renovatielening van Cetelem

  • Een aantrekkelijk tarief vanaf 2,69 % JKP
  • Van € 2.500 tot € 75.000
  • Voor alle soorten renovatiewerken

De renovatielening van Cetelem

Wil je graag je keuken moderner maken of je kinderen een groter bad geven om in te spelen?

Heb je al eens nagedacht hoe je je droomproject wil financieren? Cetelem helpt je graag met zijn renovatielening. Wij bieden je 30 jaar ervaring en een aantrekkelijke rentevoet, zodat je alle projecten die je ter harte gaan zorgeloos kunt uitvoeren, of je nu een professional inschakelt of liever zelf de handen uit de mouwen steekt. Als je wil, kun je je krediet ook beschermen met onze Cetelem Protection-verzekering.

Bereken vrijblijvend je renovatielening met onze simulator.

Lees ook zeker ons artikel over de beste renovatiewerken die je geld helpen uitsparen.

Een lening, hoe gaat het in zijn werkt?

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

  1. Simuleer online je lening en dien je aanvraag in. Bekijk onze video die je uitlegt hoe het in zijn werk gaat.
  2. Zodra wij je aanvraag hebben geanalyseerd, ontvang je online een antwoord.
  3. Vul je contract in en stuur alles per post op. De bewijsstukken kun je uploaden in het tabblad 'mijn aanvraag opvolgen' op cetelem.be. Zodra wij alles goed hebben ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op je bankrekening. Heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Ontdek in deze video hoe het moet.

JKP geldig op 22/02/2018. Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit nv, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Het JKP kan variëren tussen minimum 2,95% en maximum 3,49%, en is afhankelijk van het gekozen bedrag en de looptijd van de lening. De looptijd van de lening kan op zijn beurt dan weer variëren tussen minimum 12 maanden en maximum 120 maanden, afhankelijk van het gekozen bedrag van de lening.