Let op, geld lenen kost ook geld

De lening meubels en toestellen van Cetelem

  • Een aantrekkelijk tarief vanaf 4,99 %
  • Voor bedragen tot € 75.000

De lening meubels en toestellen van Cetelem

Wil je je interieur graag wat opfrissen? Wil jij graag een moderne inrichting, maar ziet je partner liever vintagemeubels? Het zal niet eenvoudig worden om de knoop door te hakken.

Gelukkig hoef je je hoofd niet te breken over de financiering van je meubels dankzij de lening meubels en toestellen van Cetelem. Wij bieden je 30 jaar ervaring en zorgen ervoor dat je alles gewoon online kunt regelen. Bovendien zorgen we er ook voor dat je steeds goed beschermd bent. We bieden je namelijk de mogelijkheid een Cetelem Protection-verzekering bij ons afsluiten. 

Bereken vrijblijvend je lening met onze simulator.

Lees ook onze tips om je huis in te richten en uit te rusten.

Een lening, hoe gaat het in zijn werkt?

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

  1. Simuleer online je lening en dien je aanvraag in. Bekijk onze video die je uitlegt hoe het in zijn werk gaat.
  2. Zodra wij je aanvraag hebben geanalyseerd, ontvang je online een antwoord.
  3. Vul je contract in en stuur alles per post op. De bewijsstukken kun je uploaden in het tabblad 'mijn aanvraag opvolgen' op cetelem.be. Zodra wij alles goed hebben ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op je bankrekening. Heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Ontdek in deze video hoe het moet.

JKP geldig op 01/04/2020. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit NV, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.