Let op, geld lenen kost ook geld

Cetelem, dat is jouw leningexpert

Cetelem is een van de handelsmerken van AlphaCredit, filiaal van BNP Paribas Personal Finance, de Europese marktleider voor consumentenkredieten.

Cetelem en AlphaCredit bieden Belgische consumenten een brede waaier aan financiële oplossingen aan die erop gericht zijn verantwoorde consumptie te stimuleren, en de kringloopeconomie en energietransitie een duwtje in de rug te geven. In België kunnen particulieren voor heel wat verschillende leningen terecht bij Cetelem, via zijn contactcenters, website en mobiele app.

 

Cetelem, dat is verantwoord lenen 

Al sinds 2014 zet Cetelem zich met zijn slogan 'Samen meer verantwoord' in voor verantwoorde kredieten op maat van ieders consumptieproject. Dat doet het door financieringsoplossingen voor te stellen die rekening houden met het financiële evenwicht van zijn klanten en door voorstellen te doen op maat van hun budget.

Cetelem beschouwt het als zijn taak om je in elke stap van het proces te ondersteunen, van het aanvragen van een lening tot de allerlaatste afbetaling. We reiken je allerlei handige online tools aan zodat je je lening kan aanvragen en opvolgen, zonder dat je van bank hoeft te veranderen.

Cetelem

dat is vrij kiezen

Een 100 % online lening

Beheer je lening volledig online via je smartphone, tablet of computer, van de simulatie van je lening tot het ondertekenen van de overeenkomst. Je hoeft je helemaal niet te verplaatsen of papieren met de post op te sturen!

Een eenvoudig aanbod

Profiteer van aantrekkelijke voorwaarden om je project te financieren, wat je ook zoekt. Vraag je lening online of per telefoon aan. Je hoeft helemaal niet van bank te veranderen en je hoeft ook niet al klant te zijn bij ons.

Tevreden klanten

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen op de Trustpilot-pagina van Cetelem Belgique/België en volg Cetelem op je favoriete sociale media: Facebook, Instagram en Youtube. Wil je alles te weten komen over leningen? Dan is onze blog ideaal!  

Cetelem, dat zijn leningen op maat van je project 

Welk project je ook voor ogen hebt, bij Cetelem vind je de lening die je zoekt.

Wil je van wagen veranderen? Een nieuw terras aanleggen?  Een mobilhome kopen? Een nieuwe keuken installeren? Je woning isoleren of zonnepanelen plaatsen? Een elektrische fiets aanschaffen?  Trouwen? Reizen? Onverwachte kosten betalen?

Op Cetelem.be helpen we je met de financiering en stellen we een oplossing voor op maat van je situatie. Ontdek vandaag nog onze leningen, onze betaalkaart en onze verzekeringen.

Wat zeggen onze klanten?