Let op, geld lenen kost ook geld

De ecologische renovatielening van Cetelem

  • Een van de laagste rentevoeten van de markt: vanaf 1,89% JKP
  • Voor bedragen tot € 75.000
  • Voor alle soorten ecologische werken

De ecologische renovatielening van Cetelem

Wil je je huis graag ecologischer maken? Misschien wil je wel zonnepanelen installeren, een warmtepomp, een betere isolatie ... De mogelijkheden zijn eindeloos en je verdiept je er maar al te graag in.

Maar hoe ga je alles financieren? Geen zorgen, de ecologische renovatielening van Cetelem brengt soelaas. Wij bieden je een van de laagste rentevoeten op de markt en advies op maat dankzij onze 500 experts in België. Zo kun je al je ecologische renovatiewerken zorgeloos uitvoeren, of je nu een professional inschakelt of liever zelf de handen uit de mouwen steekt. En omdat wij zoveel belang hechten aan de veiligheid van onze klanten, kun je ook een Cetelem Protection-verzekering bij ons afsluiten.

Aarzel niet en vraag vandaag nog je renovatielening online aan.

Hier vind je alvast een overzicht van alle projecten die je met onze ecologische renovatielening kunt financieren.

Een lening, hoe gaat het in zijn werkt?

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

  1. Simuleer online je lening en dien je aanvraag in. Bekijk onze video die je uitlegt hoe het in zijn werk gaat.
  2. Zodra wij je aanvraag hebben geanalyseerd, ontvang je online een antwoord.
  3. Vul je contract in en stuur alles per post op. De bewijsstukken kun je uploaden in het tabblad 'mijn aanvraag opvolgen' op cetelem.be. Zodra wij alles goed hebben ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op je bankrekening. Heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Ontdek in deze video hoe het moet.

JKP geldig op 22/02/2018. Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit nv, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Het JKP kan variëren tussen minimum 1,89% en maximum 3,25%, en is afhankelijk van het gekozen bedrag en de looptijd van de lening. De looptijd van de lening kan variëren tussen minimum 12 maanden en maximum 120 maanden, afhankelijk van het gekozen bedrag van de lening.