Let op, geld lenen kost ook geld

De verschillende stappen van mijn financiering

Hoe doe ik mijn online simulatie en aanvraag?

 

Ons filmpje toont u de verschillende stappen van de online simulatie en aanvraag. Het toont u alle verschillende tips en voordelen van onze website. 

Uw simulatie en online aanvraag, met elektronische handtekening van uw contract

Dit filmpje legt u uit hoe u uw kredietaanvraag online kunt indienen en uw contract elektronisch kan ondertekenen.

Hoe ondertekent u uw contract elektronisch ? 

n dit filmpje leggen we u uit hoe u uw contract elektronisch kan ondertekenen.

Hoe mijn papieren contract voor een lening op afbetaling vervolledigen?

 

Het contract van uw lening werdt u opgestuurd na de goedkeuring.  In dit filmpje leert u meer over hoe u het pagina per pagina invult.

Hoe mijn papieren contract voor een kredietopening gelinkt aan de Cetelem Maestro® kaart vervolledigen?

 

Indien uw aanvraag goedgekeurd werd, Ontving u het contract voor een kredietopening gelinkt aan de Cetelem Maestro® kaart.  In dit filmpje leert u meer over hoe u het stap voor stap invult.

Wilt u deze filmpjes liever op een ander moment bekijken?

> Ziehier in detail de stappen in de financiering van uw project:

 

 • De simulatie:
  Ik bepaal de beste oplossing voor mijn project met de online simulatie van mijn lening. Daarvoor geef ik aan welk doel mijn project heeft, de kostprijs en de gewenste maandelijkse afbetalingen en duur. Ik kan zoveel simulaties doen als ik wil en ik kan ze ook opslaan om ze op een ander moment te bekijken. Tot slot kies ik de formule die het best bij mij past.
   
 • De aanvraag:
  Mijn simulatie is klaar en ik vraag het krediet aan dat het best bij mijn situatie past. Ik stuur de informatie op die Cetelem nodig heeft om mijn aanvraag te analyseren. Daarvoor vul ik een formulier in met mijn persoonlijke gegevens, mij inkomsten en uitgaven. Cetelem heeft deze informatie nodig om te bepalen of de lening past bij mijn budget.
   
 • De analyse:
  Mijn formulier is ingevuld en mijn aanvraag verstuurd. Na de analyse door Cetelem krijg ik meteen een principieel antwoord. Cetelem schat in of mijn budget in evenwicht blijft. Deze analyse kan soms enkele dagen duren.
   
 • Het contract:
  Mijn aanvraag is aanvaard. Vooraleer ik de betaling op mijn rekening ontvang, moet ik mijn contract juist invullen, ondertekenen en via e-mail terugsturen. Mocht ik geen printer hebben, dan kan ik vragen om het contract per post te ontvangen. De verstuurde documenten vormen samen mijn kredietcontract. Ik vul de terug te sturen exemplaren in en stuur de originele documenten per post naar Cetelem. Ik voeg ook de gevraagde bewijsstukken toe.
   
 • De storting:
  Zodra Cetelem mijn contract, mijn informatie of bewijsstukken ontvangt, worden alle documenten gecontroleerd. Deze stap is belangrijk en verplicht om het geld van mijn financiering binnen de 48u op mijn bankrekening te ontvangen.
   
 • De terugbetaling:
  Cetelem heeft mij in alle vertrouwen geholpen om mijn project te verwezenlijken. Ik betaal nu maandelijkse aflossingen tijdens de duur van mijn contract. Cetelem blijft bereikbaar mocht ik vragen hebben.

 

Dat is hoe Cetelem u begeleidt om uw projecten te financieren en te verwezenlijken.