Let op, geld lenen kost ook geld

De mobilhomelening van Cetelem

  • Een aantrekkelijk tarief vanaf 2,69 % JKP
  • Voor bedragen tot € 120.000
  • Leen tot 110 % van de aankoopprijs

De mobilhomelening van Cetelem

Wat waren die vakanties als kind toch leuk, in volle natuur en met de wagen op de baan langs prachtige landschappen. Wil je graag een mobilhome kopen, maar weet je niet goed waar je het geld vandaan moet halen?

Geen zorgen, de mobilhomelening van Cetelem brengt soelaas. Wij bieden je 30 jaar ervaring en een aantrekkelijke rentevoet. Samen kijken we welk bedrag je kunt lenen op basis van je budget en je behoeften. Bovendien zorgen we er ook voor dat je steeds goed beschermd bent. We bieden je namelijk de mogelijkheid een Cetelem Protection-verzekering bij ons af te sluiten.

Bereken vrijblijvend je mobilehomelening met onze simulator.

Lees ook zeker eens onze checklist als je een mobilhome wil kopen. Hierin vind je onze handige tips waar je bij je aankoop absoluut op moet letten.

Een lening, hoe gaat het in zijn werkt?

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

  1. Simuleer online je lening en dien je aanvraag in. Bekijk onze video die je uitlegt hoe het in zijn werk gaat.
  2. Zodra wij je aanvraag hebben geanalyseerd, ontvang je online een antwoord.
  3. Vul je contract in en stuur alles per post op. De bewijsstukken kun je uploaden in het tabblad 'mijn aanvraag opvolgen' op cetelem.be. Zodra wij alles goed hebben ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op je bankrekening. Heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Ontdek in deze video hoe het moet.

JKP geldig op 01/04/2020. Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit nv, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever.