Let op, geld lenen kost ook geld

Met een doorlopend krediet heb je toegang tot je eigen geldreserve, die je heel flexibel kan gebruiken telkens wanneer je dat nodig hebt. En niet alleen dat! Je kiest ook waarvoor je het geld gebruikt. Al is er natuurlijk één beperking: de limiet van je krediet. 

  • Een doorlopend krediet* kan je voor al je projecten gebruiken

Het voordeel van een doorlopend krediet* is dat je het beschikbare bedrag van je geldreserve voor al je aankopen en transacties kan gebruiken. Of je nu verschillende kleinere aankopen doet of één grote aankoop bepaal je helemaal zelf. En dankzij de betaalkaart kan je je doorlopend krediet* bijna overal gebruiken. 

 

  • Je hobby, je interieur, een feest, een reis, de boodschappen, … jij kiest!

Misschien wil je een aankoop voor je hobby financieren: een nieuw fototoestel, een betere mountainbike, een cursus pottenbakken, … Of wil je een nieuwe zetel kopen, een grotere tv of een zuinigere koelkast? Geef je een communie- of verjaardagsfeest en heb je wat financiële steun nodig? Wil je nu al op citytrip maar heb je je vakantiegeld nog niet ontvangen? Met je geldreserve wordt het allemaal mogelijk! En uiteraard kan je met een doorlopend krediet* ook gewoon je boodschappen doen, je rekening op restaurant betalen of gaan tanken.

 

  • De enige beperking is de limiet van je doorlopend krediet*

Een doorlopend krediet* heeft steeds een limiet. Dat is het maximumbedrag dat je kan gebruiken. Dat bedrag hangt af van het contract dat je hebt afgesloten. Bij Cetelem kan je een doorlopend krediet* aanvragen met een maximumbedrag van 1.250 tot 5.000 euro. Heb je meer geld nodig voor je project? Dan kan je vragen of je limiet verhoogd kan worden, of je kan een persoonlijke lening overwegen. Daar ligt het maximumbedrag bij Cetelem op 200.000 euro.**  

 

Daarnaast zijn er ook limieten om geld af te halen en om te betalen, per dag en per week. Hou daar rekening mee en vraag zeker meer informatie aan je financiële instelling over die limieten en of je ze (tijdelijk) kan verhogen.

 

  • Voor deze projecten bestaan specifieke kredieten

Voor een aantal projecten zijn er specifieke leningen op de markt. Zo’n lening op afbetaling is in dat geval waarschijnlijk een beter financieringsmiddel. Het gaat dan bijvoorbeeld om de aankoop van een wagen of een (ecologische) renovatie. Die specifieke kredieten hebben vaak een voordeligere rentevoet. Bij Cetelem kan je hier een simulatie doen voor al je projecten.

 

Vraag online je Cetelem kaart aan en download de Cetelem-AlphaCredit-app.

  • Kies het bedrag dat je nodig hebt (tussen 1.250 en 5.000 euro)
  • Vul je gegevens in (handmatig of met itsme)
  • Laad de bewijsstukken op en onderteken je contract digitaal of op papier
  • Ontvang je betaalkaart en code met de post**

 

Vraag je Cetelem kaart aan

 

Download de Cetelem-AlphaCredit-app om je geldreserve te beheren!

 

 

* Deze term verwijst naar de "kredietopening" zoals bedoeld in boek VII van het Wetboek van economisch recht.

** Onder voorbehoud van aanvaarding van je kredietaanvraag door Alpha Credit.

 

Representatief voorbeeld: de Cetelem kaart is verbonden aan een kredietopening van onbepaalde duur. Kredietbedrag van € 1.500 aan een JKP (Jaarlijks kostenpercentage) van 15,99%, variabele jaarlijkse debetrentevoet: 15,35%. Een vaste jaarlijkse bijdrage van € 5 wordt gefactureerd als kaartkosten.