Let op, geld lenen kost ook geld

Wil je een nieuwe wagen kopen? Verlies de CO2-uitstoot niet uit het oog, check de garantietermijn, vergeet de taksen en verzekering niet, kies een interessante financiële partner.

  • Verlies de CO2-uitstoot niet uit het oog: voor je voor een auto valt, moet je kijken hoeveel CO2 die auto uitstoot, want dat heeft een invloed op de taksen die je moet betalen.

 

  • Check de garantietermijn: informeer naar de garantietermijn en vraag op welke onderdelen de garantie van toepassing is.

 

  • Vergeet de taksen en verzekering niet: voor je je auto koopt, moet je je bij je makelaar informeren hoeveel de verzekering, de inschrijvingstaks en de belasting op de inverkeerstelling bedragen. Die bedragen verschillen naargelang van het brandstoftype en het vermogen van de auto. 

 

  • Kies een interessante financiële partner: wil je in alle vertrouwen een lening aangaan voor de aankoop van je auto? Kies dan voor een interessante financiële kredietpartner zoals Cetelem. Bij Cetelem kan je tot 110% van de prijs van je auto lenen zodat je meteen ook je verzekering en de inschrijvingstaks kan betalen. Cetelem heeft 30 jaar ervaring, daar profiteer je ook van! Bereken je krediet online en vrijblijvend. Ontdek ook onze aantrekkelijke voorwaarden. Simuleer je lening nu. 

Wij wensen je alvast een goede reis!

 

Kredietvorm: lening op afbetaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit NV, Warandeberg 8C - 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.