Let op, geld lenen kost ook geld

Lenen om een huis te kopen, om te verbouwen of om een auto te kopen vindt iedereen normaal. Maar kan je ook lenen om op vakantie te gaan? En hoe werkt dat dan? Het antwoord vind je in dit blogartikel!

Soms heb je er echt nood aan om op vakantie te gaan. En iedereen heeft andere voorkeuren: een citytrip, cruise, strandvakantie of een echte wereldreis. Je laat alle zorgen achter en geniet volop van zon, zee, sneeuw, lekker eten, …

 

Maar wat als je niet voldoende geld hebt? Kan je ook lenen om op reis te gaan? Het antwoord is ja, ook al bestaat er niet zoiets als een specifieke reislening of een vakantielening. Financiële instellingen beschouwen een reis als een persoonlijk project. Daarom heb je een persoonlijke lening nodig om je vakantie te financieren.

 

  • Flexibele oplossing

 

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat je heel flexibel je reis kan plannen op je eigen manier. Wil je meteen alles boeken en op voorhand betalen? Prima! Wil je enkel je vliegtuigtickets boeken en de rest ter plekke spenderen, tijdens een rondreis bijvoorbeeld? Ook goed! Hier vind je alvast een handige check-list om je reis te organiseren.

 

Opgelet: de afbetaling van je lening start in de maand volgend op de storting op je rekening. Heb je het geld ontvangen in maart? Dan start de maandelijkse afbetaling in april. 

 

  • Lenen voor je reis bij Cetelem

 

Bij Cetelem helpen we je graag om te kunnen genieten van een deugddoende vakantie. Met onze persoonlijke lening verloopt alles 100% online, van de simulatie van je lening tot de ondertekening van je contract! En je kan ervoor zorgen dat je lening terugbetaald wordt bij tegenslag met onze verzekeringen.

 

  • Of verkies je een geldreserve voor op reis?

 

In plaats van een persoonlijke lening, kan je ook een geldreserve overwegen voor op reis. Bij Cetelem kan je de Cetelem kaart aanvragen. Die geeft je toegang tot een bedrag van 1.250 tot 5.000 euro dat je kan besteden wanneer je wil. Daarmee kan je de kosten ter plaatse betalen, zoals het hotel, het transport, restaurantkosten, … Na je reis betaal je het bedrag dat je hebt gespendeerd in een keer terug of gespreid over verschillende maanden. Handig toch! En je kan alles opvolgen met de Cetelem-AlphaCredit-app.

 

In dit artikel vind je meer info over waar je kan betalen met de Cetelem kaart.

 

  • Bereken de lening voor je vakantie

 

Heb je geld nodig voor je vakantie, wil je weten hoeveel je kan lenen en hoeveel je maandelijkse terugbetaling bedraagt? Maak dan snel een simulatie van je lening. Bij Cetelem gebeurt alles online, van de simulatie tot de ondertekening van je contract. Je kan dus 24/24 bij ons terecht.

 

Bereken de lening voor je vakantie.