Let op, geld lenen kost ook geld

De leningen van Cetelem

Heeft u interessante informatie gevonden op onze blog en bent u op uw beurt op zoek naar een financiering voor uw projecten? Bij Cetelem helpen we u graag op weg.

Omdat we het belangrijk vinden om onze klanten te begeleiden bij het realiseren van zijn of haar projecten, bieden we verschillende soorten leningen aan. Zo kunt u dat specifieke project, dat u na aan het hart ligt, toch financieren!

Welke lening bieden we aan?

  • Persoonlijke lening: voor uw belangrijke grote aankopen zoals meubilair, huishoudtoestellen of zelfs een familiaal gebeuren
  • Autolening: voor de aankoop van uw nieuwe of tweedehandswagen
  • Renovatielening: zowel voor uw gewone renovatieprojecten als voor uw ecologische projecten
  • Motorlening: voor de aankoop van uw nieuwe of tweedehandsmotor
  • Fietslening: voor de aankoop van een elektrische fiets, een racefiets of een stadsfiets.

Wilt u berekenen wat uw project maandelijks zal kosten?

In onderstaande simulator kunt u dit simuleren! Kies uw project door op het icoontje te klikken, geef het gewenste geleende bedrag op en beslis zelf op hoeveel maanden u wilt afbetalen. Nadien kunt u de lening ook meteen online aanvragen als u dat wenst!

Video

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Bekijk hiernaast ons filmpje waarin we uitleggen hoe u uw lening kunt aanvragen. Indien u graag meer informatie leest over het krediet in het algemeen of op zoek bent naar (budget)tips, neem dan zeker eens een kijkje op onze blog.

 

Over ons

Bij Cetelem maken we er een prioriteit van om onze klanten te begeleiden bij het verwezenlijken van hun projecten. Daarom hebben we naast onze klassieke leningen ook andere producten ontwikkeld zoals de studielening, de fietslening en de ecologische renovatielening. Dat zijn financieringen waarmee we onze klanten kunnen begeleiden bij belangrijke sleutelmomenten in hun leven. En bovendien dragen deze financieringen ook onze waarden zoals respect voor het budget en het milieu.