Let op, geld lenen kost ook geld

In 2019 volgen ons logo en onze sympathieke mascotte een stevige verjongingskuur! Een nieuwe look dus? Ja, en dat is geen toeval. Wij leggen graag uit waarom Cetelem in 2019 een facelift krijgt en hoe dat zal gebeuren.

 

  • Een internationaal merk

Wist je dat? Cetelem is een merk van de BNP Paribas Personal Finance groep, dat zich toelegt op financieringen voor particulieren. Cetelem is er dus speciaal voor jou en voor de plannen die je wil verwezenlijken! BNP Paribas Personal Finance is actief in ongeveer dertig landen, maar werkt daar vaak onder verschillende namen. In Italië is dat bijvoorbeeld Findomestic, in Denemarken en Noorwegen heten we Expresbank, en in België en heel wat andere landen zijn wij Cetelem.

 

  • Een uniek logo en een unieke mascotte

Tot nu toe waren ons logo en onze mascotte in de diverse landen niet helemaal identiek. BNP Paribas wil het merk wereldwijd uniformiseren, zodat het overal herkenbaar is. Om een unieke, algemene versie te creëren was dan ook een update nodig en kreeg het tegelijk een facelift.

 

Ons logo versie 2019 is eenvoudiger en moderner. Het is vooral ook eigentijds en dus geschikt voor alle digitale media en een intensieve aanwezigheid op het internet en de sociale media.

 

Onze mascotte is nu in 3D ontworpen, maar uiteraard is hij nog steeds even sympathiek en heeft hij nog steeds de karakteristiek groene kleur, die de link vormt met de moederonderneming.

 

  • Het programma van dit jaar

In de loop van 2019 gaan we ons nieuwe logo in al onze communicatie invoeren: op de website, op de sociale media, in onze briefwisseling... De verandering zal geleidelijk en per support gebeuren. Hier gebruiken we het hele jaar voor, kijk dus niet gek op wanneer je post van Cetelem krijgt met de nieuwe look of misschien nog met de oude look. Je ziet vanzelf dat hij van ons komt! Voor sommige media hebben wij nog drukwerk en dergelijke in voorraad en dat willen we opmaken om verspilling en vervuiling te vermijden. Maar eind 2019 is onze nieuwe look overal te zien.

Hiermee weet je alles over ons nieuwe logo en onze nieuwe mascotte. Wij zijn er blij mee, jij hopelijk ook!

 

Surf naar onze blog voor meer artikelen, peilingen of video’s.