Let op, geld lenen kost ook geld

2021 is een bijzonder jaar voor aankopen nu het salon niet doorgaat. Kunnen we er desalniettemin van uitgaan dat januari een goede periode is om een wagen tegen interessante voorwaarden te kopen? En welk voertuig is het best?

  • Wat voorzien concessiehouders in dit jaar zonder Salon?
Het traditionele Salon gaat niet door dit jaar! De verschillende automerken bereiden dit scenario echter al maanden voor en zijn dus wel degelijk van plan enkele interessante aanbiedingen te doen in januari. Heb je al een bepaald merk of model voor ogen? Neem dan zeker contact op met de concessiehouder, vraag alles wat je moet weten en profiteer van de saloncondities bij de concessiehouder zelf!

 

  • Hoe maak je zowel een gebaar voor je portefeuille als het milieu?

Met een hybridewagen of elektrische wagen stoot je niet alleen minder vervuilende stoffen uit, maar bespaar je ook op je verbruik doordat je minder brandstof moet betalen

 

Sinds jaar en dag doen we er alles aan om onze klanten te helpen bij de realisatie van hun projecten. Bij Cetelem kun je rekenen op een speciale lening om de aankoop van je nieuwe elektrische voertuig tegen een aantrekkelijke rentevoet te financieren! Simuleer nu je lening voor elektrische wagens.

 

Ontdek ook: wat kan ik financieren met een groene mobiliteitslening?