Let op, geld lenen kost ook geld

Je kunt tegenwoordig heel wat administratie online doen: je kunt je facturen betalen, je belastingaangifte invullen, een officieel document opvragen en een autolening of persoonlijke lening afsluiten. Je lening online aanvragen: waarom is het interessant en hoe ben je er zeker van dat alles veilig verloopt?

 • Je wint tijd

Bij de meeste financiële instellingen moet je een afspraak maken wanneer je een lening wil aanvragen, je agenda vrijhouden, je verplaatsen, talloze documenten ondertekenen … Je moet heel wat stappen doorlopen die je project soms kunnen vertragen.

Als je deze stappen daarentegen online kunt doen of via je smartphone, kan dat heel handig zijn! Je dient je aanvraag in waar en wanneer je dat wil, net zoals je dat al voor zoveel andere diensten doet.

 

 • Je kunt rekenen op persoonlijk advies

Wil je toch liever persoonlijk contact? Dat is nog steeds mogelijk. Financiële instellingen beschikken over een team van experts die op al je vragen antwoorden en je bijstaan met advies. Je kunt ze gewoonlijk bereiken via telefoon, e-mail, sociale media … Zo doe je lekker alles van op afstand, zonder het voordeel van menselijk contact te verliezen.

 

 • Je kiest voor eenvoud 

Online kun je gewoonlijk rekenen op tools die de aanvraag vereenvoudigen. Bijvoorbeeld: je kunt zelf je lening simuleren, je kunt je documenten uploaden, je kunt de aanvraag bewaren, en je kunt je overeenkomst online ondertekenen!

 

 • Je aanvraag verloopt veilig

Er is niets makkelijkers dan online een krediet aanvragen, op voorwaarde natuurlijk dat alles veilig gebeurt. Lees ook het artikel waarin we vertellen hoe je veilig online een krediet kunt aanvragen.

 

 • Waarom zou je online een lening aanvragen bij Cetelem?

Christiane V. heeft haar aanvraag online ingediend en deelt haar ervaring:

"Bij mijn vorige kredietaanvragen vergat ik altijd een document te ondertekenen of ergens iets in te vullen. Ik kreeg het document altijd opnieuw teruggestuurd en verloor veel tijd vooraleer ik het geld ontving. Ik ben heel blij dat ik op een andere manier te werk kan gaan bij Cetelem! Het is echt veel makkelijker en handiger om je aanvraag via smartphone in te dienen. Ik had er alle vertrouwen in om een lening van op afstand aan te vragen, want de stappen waren heel duidelijk en alles was goed beveiligd! Ik beveel Cetelem zonder twijfel aan!"

 

Dit zijn je voordelen wanneer je online een lening aanvraagt bij Cetelem:

 • Je hoeft geen bankrekening te openen: je blijft bij je eigen bank.
 • Je hoeft je niet te verplaatsen: je vervolledigt je aanvraag waar en wanneer je dat wil.
 • Je hebt geen printer nodig en je hoeft ook geen talloze documenten te ondertekenen: je vult online een formulier in, uploadt alle bewijsstukken en ondertekent je overeenkomst met een elektronische handtekening.
 • Je ontvangt onmiddellijk een principeel antwoord. Zo is het mogelijk om je geld al na een dag op je rekening te ontvangen, onder voorbehoud van aanvaarding en ondertekening van je contract!

 • Je overloopt alle stappen in alle veiligheid dankzij beveiligde identificatietools zoals itsme of gezichtsherkenning.
 • Wil je graag een expert contacteren en persoonlijk advies inwinnen voor je aanvraag? Wij stellen een uitgebreid team van experts tot je beschikking.

Type krediet: lening op afbetaling.

 

Geniet ook van de voordelen van een 100 % online lening bij Cetelem!

 

Lees ook: je lening online aanvragen: hoe ben je er zeker van dat alles veilig verloopt?