Let op, geld lenen kost ook geld

Bij Cetelem volgen we het gedrag van de Belgische consument op de voet, zodat we al jaren voordelige leningen voor al je groenemobiliteitsprojecten kunnen voorstellen!

Uit het onderzoek* van het Observatoire Cetelem blijkt dat 68 % van de ondervraagde Belgen positief staat tegenover het idee dat steden meer rekening moeten houden met zachte mobiliteit bij hun ruimtelijke planning (fietsen, steps, voetgangers ...). Wat auto's betreft, geeft één op de twee deelnemers aan dat zijn volgende voertuig een elektrische wagen of hybridewagen zal zijn.

 

Een elektrische of gewone fiets

De aankoop van een elektrische of gewone fiets kan zwaar doorwegen op je budget. Om deze druk weg te nemen, kun je je aankoop financieren met de groene mobiliteitslening van Cetelem. De fiets is populairder dan ooit! Tegen 2025 zal de verkoop naar verwachting zelfs verdubbelen.

 

Goed om te weten: in Brussel kun je in sommige gevallen een premie aanvragen voor de aankoop van een (elektrische) fiets. Meer informatie over deze premie vind je hier

Simuleer nu je mobiliteitslening van Cetelem.

 

Een step, hoverboard of Segway

Ook de aankoop van een step, hoverboard of Segway kun je financieren met de mobiliteitslening van Cetelem. We vertellen je alles wat je moet weten over deze vervoermiddelen en geven we ook enkele handige tips om het vervoermiddel te kiezen dat het beste bij je past.

Simuleer nu je mobiliteitslening van Cetelem.

 

Een elektrische wagen

Cetelem heeft een speciale lening met een voordeligere rentevoet ontworpen om de aankoop van je elektrische wagen te financieren. Je kunt tot 110 % van het aankoopbedrag lenen zodat je bijvoorbeeld ook de nodige accessoires kunt aankopen.

Simuleer nu je elektrische autolening van Cetelem.

 

Heb je groene projecten voor jouw woning? Lees ook : wat kan je financieren met een ecologische renovatielening?

 

 

*De kwantitatieve consumentenpeilingen werden van 2 t.e.m. 11 september 2020 door Harris Interactive uitgevoerd in 15 landen: Zuid-Afrika, Duitsland, België, Brazilië, China, Spanje, de Verenigde Staten, Frankrijk, Italië, Japan, Nederland, Polen, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Turkije. In het totaal werden er 10.000 personen online ondervraagd (CAWI-gegevensverzamelingsmethode). De ondervraagden zijn tussen de 18 tot 65 jaar oud en vormen een representatieve steekproef voor elk betrokken land. Het representatief karakter van de steekproef is verzekerd door de quotamethode (geslacht, leeftijd). Er werden in het totaal 3.000 interviews uitgevoerd in Frankrijk en 500 in elk van de andere landen. Bekijk de volledige enquête.