Let op, geld lenen kost ook geld

Ben jij ook een van die duizenden Belgen die snakken naar vakantie? Een campingcar is de ideale oplossing om volledig vrij en veilig te reizen! Waarom dit het vervoermiddel bij uitstek is, leggen we je hier uit!

  • Steeds meer Belgen kiezen voor een campingcar

Heel wat campingcarliefhebbers zullen het bevestigen: een campingcar, dat is pure vrijheid! Of je nu in België reist of in het buitenland, de mogelijkheden zijn talloos. 

 

  • Vanwaar dat succes?

- Je kunt halthouden op idyllische plekjes en er genieten van de rust terwijl je eet.

- Je kunt je route op elk moment bijstellen, bijvoorbeeld wanneer het weer verandert.

- Je kunt makkelijk meenemen wat je nodig hebt: speelgoed en skates voor je kinderen of een buggy voor je baby, bijvoorbeeld.

- Je respecteert het ritme van ieder gezinslid: je hoeft niet langer vroeg op te staan om aan de ontbijttafel aan te schuiven op hotel.

- Je kiest zelf je budget: je bent niet verplicht elke avond op restaurant te eten aangezien je zelf een vuur hebt en boodschappen kunt doen.

- Een normale mobilhome weegt gewoonlijk minder dan 3,5 ton, waardoor een rijbewijs B volstaat.

 

  • Een handige checklist voor wie een mobilhome overweegt

Als je droomt van een vakantie in mobilhome, is dit het jaar om je droom waar te maken! Wij hebben een handige checklist opgesteld die je helpt bij je aankoop

 

Je kan vanop afstand een Cetelem mobilhomelening aanvragen. Je dient je aanvraag gewoon online in en profiteert bovendien van een super tarief! Simuleer vandaag nog je lening.

Krediet vorm: lening op afbetaling.