Let op, geld lenen kost ook geld

Vóór je een lening afsluit, moet je je afbetalingsmogelijkheden goed bestuderen. Het is de bedoeling dat je enkel leent wat je ook kunt terugbetalen en dus is het belangrijk dat je je persoonlijke en financiële situatie eens grondig onder de loep neemt (lopende leningen, totaal aantal inkomsten en kosten, huur ...).

Je kunt het bedrag dat je kunt lenen zelf berekenen of je kunt het laten berekenen door een professionele kredietverstrekker zoals Cetelem. Contacteer ons gerust en samen analyseren we je budget en bepalen we het bedrag.

In de tussentijd kunnen we je al vertellen dat je bij Cetelem tot € 200.000 kunt lenen, afhankelijk van het soort lening dat je zoekt: een persoonlijke lening, een lening voor een nieuwe of tweedehandswagen, een renovatielening, een mobiliteitslening, een mobilhomelening, een hergroepering van kredieten, een lening voor meubels en toestellen, een huwelijkslening ... Wil je een kredietkaart? Dan kun je tot € 5.000 lenen. Klik op het project van je dromen en ontdek alles wat je moet weten over de lening die wij je aanbieden. 

Een concreet voorbeeld: voor een persoonlijke lening van € 8.500, betaal je 48 maanden lang € 195,28 per maand terug.*

Simuleer je lening met slechts enkele kliks op onze website of contacteer ons om het bedrag dat je kunt lenen te bepalen!

 

Lees ook: Ontdek welk krediet het beste bij jouw behoeften past!

 

*Representatief voorbeeld: lening op afbetaling alle doeleinden, € 8.500,  JKP (jaarlijks kostenpercentage) van 4,99% (vaste jaarlijkse debetrente: 4,99%),  maandelijkse aflossing van € 195,28 op 48 maanden. Totaal te betalen bedrag: € 9.373,44.

Tarieven geldig op 14/6/22.