Let op, geld lenen kost ook geld

Nu de winter bijna in het land is, brengen we steeds meer tijd thuis door. Heel wat mensen moeten bovendien ook telewerken. Reden te meer dus om je interieur eens goed op te frissen! Hier zijn onze tips!

 

  • Een gezellig interieur

Een nieuwe sofa, een nieuwe likje verf of wat nieuwe versiering: zelfs met een kleine ingreep kun je vaak een groot effect bereiken! Blader eens door de online catalogi van verschillende winkels om je budget te berekenen en lees ook zeker ons artikel om je project zo goed mogelijk voor te bereiden met onze methode in 3 stappen.

 

  • Creatief renoveren

Je hoeft niet altijd nieuwe producten te kopen om je huis te versieren en in te richten. Je kunt ook gerust je oude meubels nieuw leven inblazen, tweedehandsmeubels gebruiken of spullen recyclen. Niet alleen levert je dit een eindresultaat op om trots op te zijn, maar is het ook nog eens goed voor je portemonnee. Hier vind je alvast een website boordevol ideeën, zodat je je geen seconde verveelt deze winter: www.youjustdo.be

 

  • Cocoonen voor de haard

Niets is leuker dan knus thuiszitten in de warmte terwijl het buiten donker en koud wordt. En wat zeg je van een openhaard of een pelletkachel om je living nog gezelliger te maken? Het hele gezin kan zich dan installeren rond het vuur en samen genieten van een heerlijk moment van ontspanning.

 

  • Bereid je renovatiewerken grondig voor

Als je grotere werken wilt uitvoeren en bijvoorbeeld je woning beter wilt isoleren, de living wilt vergroten of nieuw parket wilt leggen op je vloer, lees dan zeker onze tips om je project zo goed mogelijk voor te bereiden met onze methode in 3 stappen. Ontdek ook ons artikel: renoveren om te besparen: 5 noodzakelijke investeringen.

 

Financier je project geheel of gedeeltelijk met de renovatielening of persoonlijke lening van Cetelem. Vraag je lening in alle veiligheid en vanop afstand online aan en profiteer van een aantrekkelijk tarief! Simuleer nu je lening online. Meer info. 

 

Lees ook: beter wonen... een methode in 3 stappen!