Let op, geld lenen kost ook geld

Enkele maanden geleden hebben we voor het eerst het concept van de elektronische handtekening geïntroduceerd. Deze nieuwe manier om je lening online te ondertekenen kent ondertussen een enorm succes! 

Lees hier waarom

 

  • Veilig en tijdbesparend

Bij Cetelem kun je je lening voortaan gewoon elektronisch ondertekenen. Dat is niet alleen praktischer, maar ook veiliger. Je hoeft je namelijk niet te verplaatsen en spaart zo ook nog eens heel wat tijd uit.

 

  • Dit verandert er concreet 

Charles-Henri, onze klantenexpert, legt het je graag uit: „Wanneer je een lening wil aanvragen, worden je gegevens automatisch voor je ingevuld dankzij de identificatietool itsme. Je hoeft niets meer in te tikken! Vervolgens word je doorverwezen naar een persoonlijke, beveiligde webruimte, waar je de overeenkomst kunt bekijken. Deze kun je elektronisch ondertekenen en ook de gevraagde documenten, de zogenaamde bewijsstukken, kun je makkelijk online uploaden. Je lening verloopt 100 % online! Je hoeft geen documenten meer in te vullen of op te sturen met de post! Het enige wat je moet doen, is je project waarmaken.”

 

  • Een langverwachte oplossing

Onze klanten kunnen hun lening 100 % digitaal aanvragen. Waar en wanneer ze maar willen kunnen ze een aanvraag opstarten, vervolledigen en afronden via hun smartphone, tablet of pc. Aangezien onze klanten vaak hun smartphone gebruiken in het dagelijkse leven, vonden we een makkelijke oplossing via de smartphone wel op z'n plaats. Je hebt geen andere tools of spullen nodig die toch alleen maar in de weg liggen!

 

  • Cédric verklapt ons wat onze klanten zeggen

Cédric, adviseur op de klantendienst, verklapt ons wat onze klanten zeggen: „De 100 % digitale lening is vrij nieuw voor onze klanten en dan vooral het feit dat ze hun lening elektronisch kunnen ondertekenen. Gelukkig voelen onze klanten zich op hun gemak, want de ervaring is aangenaam en intuïtief. Ze zeggen ook dat ze zich veilig voelen tijdens de aanvraag. We rekenen namelijk onder meer op itsme, een identificatietool die ook door overheidsinstanties wordt gebruikt en dat stelt onze klanten natuurlijk gerust.”

 

  • De vraag die iedereen stelt

Wanneer een klant of een medewerker een bedrijf of een merk bij zijn vrienden en familie aanbeveelt, betekenent dat natuurlijk dat het goed is! Dit is wat Muriel, manager van de klantendienst, te vertellen heeft: „Dat is bij ons het geval. Ik werk voor het merk Cetelem en ik beveel het zonder aarzelen aan. We helpen particulieren om hun projecten tegen een supertarief waar te maken! We investeren voortdurend in innovatie om hun ervaring steeds aangenamer te maken.” Ontdek ook de getuigenis van onze klant Christiane V. uit Ransart, die haar ervaring deelt: hier

Kredietvorm: lening op afbetaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit NV, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.

 

Ontdek ook: een online lening: onze tips voordat je eraan begint!