Let op, geld lenen kost ook geld

Met een studielening kun je verschillende kosten financieren die je kinderen voor hun hogere studies maken. Het zijn er heel wat, dus laten we ze eens allemaal overlopen.

Welke kosten kun je financieren met een studielening van Cetelem?

Dit kun je zoal financieren:

- Huisvesting (kot ...)

- Een laptop

- Internetverbinding

- Academische kosten (inschrijvingsgeld ...)

- Boeken

- Materiaal

- Verplaatsingskosten

 

Je hoeft het geld van deze lening trouwens niet allemaal in één keer te investeren: je kunt het bedrag van de lening gerust in één keer opnemen en vervolgens besteden naarmate je de rekeningen ontvangt. Wil je graag meer informatie over de studielening? Ontdek de studielening van Cetelem.

 

Waarom zou je de studielening van Cetelem nemen?

Bij Cetelem willen we projecten aanmoedigen die jongeren helpen in hun toekomst te investeren. Bovendien geven we Belgische gezinnen die voor dit soort lening  kiezen een extra duwtje in de rug met zeer gunstige voorwaarden, zoals een lage rentevoet en een korte looptijd.

De rentevoet is uniek: 4,99 % JKP. Je kunt tussen de 1.250 en 5.000 euro lenen. De looptijd is 12 tot 24 maanden, zodat je niet te lang vastzit aan de lening. Meer details over de studielening of een simulatie : de studielening van Cetelem.

 

Lees ook: voor je tieners: een gratis online educatief platform!

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van je kredietaanvraag door Alpha Credit N.V., leninggever, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van AlphaCredit N.V. JKP op 01/08/2022. Representatief voorbeeld : Lening op afbetaling voor hogere studies van 3.500 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 4,99 % (vaste jaarlijkse debetrente : 4,99 %). Maandelijkse afbetaling van 299,43 EUR voor een looptijd van het krediet van 12 maanden. Totaal te betalen bedrag 3.593,16 EUR.