Let op, geld lenen kost ook geld

Wil je je woning renoveren? Wil je een frisse wind door je woning laten waaien of ben je van plan je woning duurzamer te maken? Cetelem helpt je met de financiering van je project en lijst alvast de premies op waarop je mogelijk recht hebt!

Brussel

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest steunt zijn inwoners met premies voor renovatiewerken of isolatiewerken aan woningen. Zowel eigenaars als huurders en vruchtgebruikers van een woning kunnen afhankelijk van een aantal criteria (soort werken, gemeente, inkomen enz.) steun aanvragen.

 

De premie voor de renovatie van het woonmilieu is er voor renovatiewerken aan het gebouw, de structuur en de interieurinrichting om problemen met de bouwvalligheid, de gezondheid, de veiligheid, het comfort of de ruimte te verhelpen. Deze premie moet eigenaars helpen de gezondheid, het elementaire comfort en de veiligheid van hun woning te verbeteren.

 

De premie voor de verfraaiing van gevels moet eigenaars helpen om de volledige gevel van hun gebouw langs de straatkant op te knappen en tegen vocht en graffiti te beschermen.

 

Met de energiepremies moet het financieel makkelijker worden om de meest duurzame technieken en toestellen aan te schaffen, zoals een verwarmingsketel, een warmtepomp of een zonneboiler.

Meer informatie hier.

 

Wil je je klassieke of ecologische renovatiewerken financieren?

Cetelem helpt je met de financiering. Simuleer nu je lening online.