Let op, geld lenen kost ook geld

De motorlening van Cetelem

  • Een aantrekkelijk tarief vanaf 2,69 % JKP
  • Van € 2.500 tot € 75.000
  • Leen tot 110 % van de aankoopprijs

De motorlening van Cetelem

Heb je er altijd al van gedroomd om op een motor te rijden met een leren jas en je haar in de wind? Ben je het beu dat je nooit een parkeerplek vindt voor je auto? Je hebt natuurlijk al alle opties uitgebreid bekeken en weet ook al welk model je zou willen kopen.

Maar hoe zit het met de financiering? Heb je de motorlening van Cetelem al eens overwogen? Cetelem begeleidt je met veel plezier bij je aankoop en reikt je met zijn 30 jaar ervaring een aanbod op maat aan. Als je wil, kun je je krediet ook beschermen met de Cetelem Protection-verzekering.

Aarzel niet en vraag vandaag nog je lening online aan.

Lees ook zeker onze checklist als je een nieuwe motor wil kopen. Hierin vind je onze handige tips waar je bij je aankoop absoluut op moet letten.

 

Een lening, hoe gaat het in zijn werkt?

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

  1. Simuleer online je lening en dien je aanvraag in. Bekijk onze video die je uitlegt hoe het in zijn werk gaat.
  2. Zodra wij je aanvraag hebben geanalyseerd, ontvang je online een antwoord.
  3. Vul je contract in en stuur alles per post op. De bewijsstukken kun je uploaden in het tabblad 'mijn aanvraag opvolgen' op cetelem.be. Zodra wij alles goed hebben ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op je bankrekening. Heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Ontdek in deze video hoe het moet.

JKP geldig op 01/04/2020. Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit nv, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever.