Let op, geld lenen kost ook geld

In je tweedehandswagen rijden,
Dat kan je gewoon inbeelden,

of je kunt het ook effectief verwezenlijken

Autosalon 2018

Cetelem begeleidt u bij de financiering van uw project

Simuleer nu en doe meteen uw aanvraag

Representatief voorbeeld : Lening op afbetaling voor een tweedehands wagen jonger dan 3 jaar van 15.000 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 2,49% (vaste jaarlijkse debetrente : 2,46 %). Maandelijkse afbetaling van 293,73 EUR/maand in 54 maanden. Totaal te betalen bedrag 15.861,42 EUR.

 

De autolening tweedehandswagen van Cetelem

U hebt een mooie occasie gevonden en zoekt nu een passend krediet?
We helpen u bij Cetelem graag met aantrekkelijke voorwaarden en een gemakkelijke kredietoplossing.

Voordelen

 • Leen tot 110% van de aankoopwaarde van uw voertuig
 • Financiering op maat van uw budget
 • Maandelijkse aflossingen met een vaste looptijd
 • Betaal in alle veiligheid uw autolening af dankzij een geruststellende verzekering
 • Jaren van expertise

Hoe aanvragen? Heel eenvoudig.

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

 

> Of lees hier in detail de stappen in de financiering van jouw project

 

 • De simulatie:
  Ik bepaal de beste oplossing voor mijn project met de online simulatie van mijn lening. Daarvoor geef ik aan welk doel mijn project heeft, de kostprijs en de gewenste maandelijkse afbetalingen en duur. Ik kan zoveel simulaties doen als ik wil en ik kan ze ook opslaan om ze op een ander moment te bekijken. Tot slot kies ik de formule die het best bij mij past.
   
 • De aanvraag:
  Mijn simulatie is klaar en ik vraag het krediet aan dat het best bij mijn situatie past. Ik stuur de informatie op die Cetelem nodig heeft om mijn aanvraag te analyseren. Daarvoor vul ik een formulier in met mijn persoonlijke gegevens, mij inkomsten en uitgaven. Cetelem heeft deze informatie nodig om te bepalen of de lening past bij mijn budget.
   
 • De analyse:
  Mijn formulier is ingevuld en mijn aanvraag verstuurd. Na de analyse door Cetelem krijg ik meteen een principieel antwoord. Cetelem schat in of mijn budget in evenwicht blijft. Deze analyse kan soms enkele dagen duren.
   
 • Het contract:
  Mijn aanvraag is aanvaard. Vooraleer ik de betaling op mijn rekening ontvang, moet ik mijn contract juist invullen, ondertekenen en via e-mail terugsturen. Mocht ik geen printer hebben, dan kan ik vragen om het contract per post te ontvangen. De verstuurde documenten vormen samen mijn kredietcontract. Ik vul de terug te sturen exemplaren in en stuur de originele documenten per post naar Cetelem. Ik voeg ook de gevraagde bewijsstukken toe.
   
 • De storting:
  Zodra Cetelem mijn contract, mijn informatie of bewijsstukken ontvangt, worden alle documenten gecontroleerd. Deze stap is belangrijk en verplicht om het geld van mijn financiering binnen de 48u op mijn bankrekening te ontvangen.
   
 • De terugbetaling:
  Cetelem heeft mij in alle vertrouwen geholpen om mijn project te verwezenlijken. Ik betaal nu maandelijkse aflossingen tijdens de duur van mijn contract. Cetelem blijft bereikbaar mocht ik vragen hebben.

 

Dat is hoe Cetelem u begeleidt om uw projecten te financieren en te verwezenlijken.

Ontdek hoe onze klanten ons beoordelen.