Let op, geld lenen kost ook geld

De autolening van Cetelem voor tweedehandswagens

  • Een aantrekkelijk tarief vanaf 2,69 % JKP
  • Vanaf € 2.500
  • Leen tot 110 % van de aankoopprijs

De autolening van Cetelem voor tweedehandswagens

Je auto, dat is je trouwe metgezel die je overal volgt. Degene die je grote liefde naar zonsondergang brengt en je zoon of dochter op zijn eerste schooldag begeleidt.

En om hem te kopen, heb je al eens nagedacht over een oplossing? Cetelem helpt je graag met zijn lening voor tweedehandswagens. Wij bieden je 30 jaar ervaring en een aantrekkelijk aanbod. Bovendien zorgen we er ook voor dat je steeds goed beschermd bent. We bieden je namelijk de mogelijkheid een Cetelem Protection-verzekering bij ons afsluiten.

Simuleer vrijblijvend je autolening.

Lees ook zeker onze checklist als je een tweedehandswagen wil kopen. Hierin vind je onze handige tips waar je bij je aankoop absoluut op moet letten.

 

Een lening, hoe gaat het in zijn werkt?

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

  1. Simuleer online je lening en dien je aanvraag in. Bekijk onze video die je uitlegt hoe het in zijn werk gaat.
  2. Zodra wij je aanvraag hebben geanalyseerd, ontvang je online een antwoord.
  3. Vul je contract in en stuur alles per post op. De bewijsstukken kun je uploaden in het tabblad 'mijn aanvraag opvolgen' op cetelem.be. Zodra wij alles goed hebben ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op je bankrekening. Heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Ontdek in deze video hoe het moet.

JKP geldig op 01/04/2020. Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit nv, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit NV.