Let op, geld lenen kost ook geld

De autolening van Cetelem voor nieuwe wagens

  • Een aantrekkelijk tarief vanaf 2,69 % JKP
  • Voor bedragen t.e.m. € 75.000
  • Leen tot 110 % van de aankoopprijs

De autolening van Cetelem voor nieuwe wagens

Breid je familie uit en wil je graag overschakelen op een gezinswagen? Of overweeg je eerder een elektrische wagen? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Het juiste model kiezen zal dus niet eenvoudig worden.

En hoe ga je je wagen financieren? Heb je daar al over nagedacht? Gelukkig is het antwoord heel eenvoudig: kies gewoon voor onze lening voor nieuwe auto's. Wij bieden je 30 jaar ervaring en 500 adviseurs overal in België. Bovendien kun je een voorschot betalen en het bedrag van je maandelijkse aflossing zo verlagen. En omdat wij zoveel belang hechten aan de veiligheid van onze klanten, kun je ook een Cetelem Protection-verzekering bij ons afsluiten.

Lees ook zeker onze checklist als je een nieuwe auto wil kopen. Hierin vind je onze handige tips waar je bij je aankoop absoluut op moet letten.

Een lening, hoe gaat het in zijn werkt?

Bekijk de video en je bent binnen twee minuten op de hoogte van alle stappen die nodig zijn om jouw financiering aan te vragen.

  1. Simuleer online je lening en dien je aanvraag in. Bekijk onze video die je uitlegt hoe het in zijn werk gaat.
  2. Zodra wij je aanvraag hebben geanalyseerd, ontvang je online een antwoord.
  3. Vul je contract in en stuur alles per post op. De bewijsstukken kun je uploaden in het tabblad 'mijn aanvraag opvolgen' op cetelem.be. Zodra wij alles goed hebben ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op je bankrekening. Heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Ontdek in deze video hoe het moet.

JKP geldig op 01/04/2020. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit NV, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.