Let op, geld lenen kost ook geld

Heb jij jouw Valentijn al gevonden? Of moet je haar/hem nog vinden? Februari is Valentijnsmaand, tijd om onze klanten te bedanken. 1000 onder hen hebben onze diensten immers al geëvalueerd en geven ons een gemiddelde score van 5/5. Dankzij een extern en onpartijdig partnership met TrustPilot zijn deze evaluaties gepubliceerd op onze website als bewijs van ons streven naar transparantie en authenticiteit ten opzichte van het grote publiek.

Februari is Valentijnsmaand, tijd om onze klanten te bedanken.

 

1000 onder hen hebben onze diensten immers al geëvalueerd en geven ons een gemiddelde score van 5/5. Dankzij een extern en onpartijdig partnership met TrustPilot zijn deze evaluaties gepubliceerd op onze website als bewijs van ons streven naar transparantie en authenticiteit ten opzichte van het grote publiek.

 

Wij danken hen voor hun waardevolle medewerking en hun trouw. Onze klant, dat is ons liefdesverhaal. Beste klant, wij doen er iedere dag alles aan om je tevreden te stellen en je te begeleiden bij de financiering van jouw plannen. Zonder jou zou dit niet mogelijk zijn. Daarom: hartelijk dank dat je er bent, dat je onze klant bent!

 

Het Cetelem Team.

 

Ontdek de reviews.
 

Lees ook: aanmelden voor de nieuwsbrief van Cetelem? Topidee!

Benieuwd naar meer artikelen of video’s? Surf naar ons blog en meld je aan voor de nieuwsbrief!