Let op, geld lenen kost ook geld

Wil je de aankoop van een auto, een fiets, meubelen of een keuken financieren? Dat kan! Of wil je geld lenen om die droomreis te maken, je woning te verbouwen of met je geliefde in het huwelijksbootje te stappen? Ook perfect mogelijk. Dankzij een persoonlijke lening, ook lening op afbetaling genoemd, maak je al je persoonlijke plannen waar.

  • Leen geld voor een aankoop of een persoonlijk project

Cetelem heeft al vele jaren ervaring in de financiering van persoonlijke projecten van klanten. We weten dus hoe belangrijk een goede voorbereiding is. Maar niet alleen dat, ook een betrouwbare financiële partner is onmisbaar.

Ontdek welke aankopen of projecten je door Cetelem kan laten financieren.

Je kan lenen voor:

 

Kies de gewenste lening voor je project, bereken de maandelijkse aflossing en ontvang meteen een duidelijk overzicht van je toekomstige lening. Bij Cetelem regel je alles gemakkelijk online: ontdek hier hoe je een online krediet aanvraagt in 3 stappen.

 

  • Ontdek welke mooie projecten onze klanten al waarmaakten met de persoonlijke lening van Cetelem

  • Nathalie werkte heel hard om haar studie te betalen. Dankzij het spaargeld van haar ouders en vele studentenbaantjes slaagde ze erin om de kosten, het collegegeld en de huur van haar kot te betalen. Nu Nathalie een eerste job in Brussel heeft, wil ze zo snel en gemakkelijk mogelijk ter plaatse geraken. Dankzij onze mobiliteitslening kocht ze een elektrische step om van en naar haar werk te gaan.

 

  • Anne en Olivier hebben één grote passie: ze trekken er samen graag opuit. Hun droom? Een mobilhome om heel Europa mee te doorkruisen. Voor een dagje uit, een weekend, een hele week of langer ... gewoon waar ze zin in hebben. Deze droom is nu werkelijkheid geworden dankzij een mobilhomelening waarmee ze de aankoop van hun mobilhome konden financieren.

 

  • Clara verlangde ernaar om haar familie in Azië terug te zien, maar zo'n reis is erg duur. Daarom vroeg ze een persoonlijke lening aan, ook al twijfelde ze sterk of ze deze wel zou krijgen. Toen ze het nieuws ontving dat haar lening was goedgekeurd, huilde ze van puur geluk! Haar grote droom kwam uit en ze kon haar familie bezoeken dankzij het geleende bedrag voor haar reis.

​​​​​​​

  • En jij, heb je ook plannen in gedachten of aankopen die je graag zou maken?

Een nieuwe auto, een fiets, een mobilhome, een renovatie, een droomvakantie, een huwelijks- of verjaardagsfeest, de komst van je baby, nieuwe meubels of een dressing ... Wat je ook kiest, Cetelem staat voor je klaar!

 

Dankzij het juiste type lening slaagden we erin om vele projecten te realiseren en dromen waar te maken.

 

Bij Cetelem weten we dat een betrouwbare partner van groot belang is om je plannen tot een goed einde te brengen. Ontdek wat onze klanten vinden en deel zelf jouw project met ons! Al ruim 30 jaar financieren we de meest uiteenlopende projecten.