Let op, geld lenen kost ook geld

wo, 28/03/2018

Een zetel nodig?

Je kunt ergens van dromen, maar je kunt het ook waarmaken. Ontdek de bijzonderheden van onze nieuwe video, gewijd aan jouw projecten, gespeeld door onze medewerkers.

 

  • Begeleiding

Wij begeleiden onze klanten bij de financiering van hun plannen. Dat is wat wij in deze video vertellen en als voorbeeld kozen wij de financiering van een nieuwe canapé. Globaal gezien gaat deze communicatie over de persoonlijke lening* die helpt om een of meer projecten die u wilt realiseren te financieren.

 

  • Authentiek

We hadden ook echte acteurs kunnen inhuren, maar wilden liever onze eigen medewerkers in beeld brengen. Zo laten we niet alleen onze producten en diensten zien, maar ook de personen die je dag in dag uit begeleiden bij je projecten. Hun deelname is niet alleen een teken van authenticiteit en transparantie, ze bewijst ook dat zij trots zijn dat zij iedere dag opnieuw duizenden Belgen kunnen helpen bij de verwezenlijking van hun projecten.

 

  • Online

Je kunt onze video’s ook bekijken op onze Facebookpagina en op YouTube Cetelem Be. Volg ons ook via onze sociale media. Hou het in het oog, er volgen binnenkort nog meer video’s!

 

*Kredietvorm: lening op afbetaling.

Deel dit artikel

Volg ons op