Let op, geld lenen kost ook geld

Je lening in alle veiligheid en vanop afstand

Wilt u uw project in alle veiligheid en vanop afstand financieren? Welk type uw project ook is, bij Cetelem vraagt en ondertekent u uw lening volledig online. U hoeft zich niet te verplaatsen naar een agentschap en u hoeft geen papieren te posten of Cetelem klant te zijn.

Waarom

Cetelem kiezen ?

Een expert die je begeleidt

bij de financiering van je projecten. 

Een aantrekkelijk aanbod

Wij doen er alles aan om je één van de beste rentevoeten aan te bieden die er zijn, ongeacht het type krediet 

30 jaar ervaring

Wij zijn echte kredietspecialisten en zijn al 30 jaar marktleider. 500 experts staan voor jou en jouw financiering klaar in ons kantoor in Brussel.

Kredieten die zijn afgestemd op het echte leven

Wij bieden realistische kredieten aan die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Samen vinden we zéker een formule die perfect bij jouw budget past. 

Transparantie

Iedereen mag weten wat onze klanten van ons vinden. Hun mening delen we gewoon via de sociale media en op onze website. Op onze blog publiceren wij regelmatig artikels en video’s om je te helpen bij je keuze en je een helder beeld te geven van onze sector.

Een eenvoudige aanpak

Wij innoveren voortdurend en dat doen we voor jou! Wij doen er alles aan om de aanvraag en het beheer van je krediet steeds eenvoudiger en sneller te maken.

  • Christiane V. uit Ransart deed haar aanvraag online en vertelt ons hoe ze dat vond:

“Bij vorige kredietaanvragen, vergat ik altijd wel ergens in mijn contract om iets te ondertekenen of in te vullen. Dan stuurden ze me telkens het document terug en zo verloor ik veel tijd voordat ik het geld ontving. Ik ben heel tevreden dat ze dit bij Cetelem anders aanpakken! Het is echt veel gemakkelijker en superhandig omdat ik het gewoon via mijn smartphone kan regelen. Ik vond het heel eenvoudig om dit op afstand te doen want elke stap is meteen duidelijk en extra beveiligd! Of ik Cetelem zou aanraden? Absoluut!”

Meer weten

ma, 11/05/2020

NIEUW: de lening die je elektronisch ondertekent!

Cetelem wil de financiële sector graag vereenvoudigen door beter in te spelen op de gewoonten en wensen van zijn klanten, zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Met dat doel voor ogen heeft Cetelem zijn leningaanvragen 100 % gedigitaliseerd, zodat je ze makkelijk met je smartphone of tablet kunt indienen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om de beveiliging van je gegevens. 

+ lees verder

 

 

ma, 11/05/2020

Hoe kun je online je lening aanvragen en tekenen?

Om alle stappen nog eenvoudiger te maken, hebben we onlangs een aantal nieuwe online tools ontwikkeld. Zo kun je je voortaan heel eenvoudig identificeren met itsme en je contract gewoon elektronisch tekenen. Benieuwd hoe dit werkt? In deze video’s gidsen we je stap voor stap door het proces.

+ lees verder

ma, 11/05/2020

Een online lening: onze tips voordat je eraan begint!

Je lening online aanvragen: waarom is het interessant en hoe ben je er zeker van dat alles veilig verloopt?

+ lees verder

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit NV, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.