Let op, geld lenen kost ook geld

di, 19/12/2017

6 nuttige tips voor de aankoop van jouw voertuig

Een ritje maken met uw gloednieuwe wagen. Je kunt ervan dromen of je kunt het waarmaken. Hier vind je dé checklist voor de aankoop van een nieuwe of een tweedehandsauto.

 

  • Let zeker op de CO2: laat jouw keuze afhangen van de CO2-uitstoot van de wagen, want dit heeft een invloed op de belasting.
  • Het onderhoudsboekje: de aankoop van een tweedehandsauto moet een weloverwogen keuze zijn. Controleer of er een onderhoudsboekje aanwezig is en of er regelmatig een onderhoud is gebeurd.
  • Vergelijk prijzen: surf naar verschillende websites en vergelijk de gangbare marktprijzen. (bv.: autogids.be)
  • Controleer de garantieperiode: wanneer je bij een professionele verdeler koopt, vraag dan naar de duur van de garantieperiode en op welke stukken de garantie van toepassing is.
  • Kies een interessante financiële partner: wil je in alle vertrouwen de aankoop van jouw auto financieren? Kies dan voor een interessante financiële kredietpartner zoals Cetelem. Maak nu een simulatie op www.cetelem.be
  • Denk aan de prijs van de verzekering: vooraleer je een voertuig koopt, controleer je best de prijs van de verzekering bij jouw verzekeringsagent. Bij Cetelem kan je tot 110% van de autoprijs lenen zodat je meteen ook de verzekering en de registratiebelasting kunt betalen.

 

We hopen dat je deze 6 tips kunt gebruiken en wensen je alvast een goede reis toe!

 

Kredietvorm: lening op afbetaling.

 

Benieuwd naar meer artikelen, peilingen of video’s? Surf naar onze blog en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Volg ons op