Let op, geld lenen kost ook geld

Onze sector krijgt vaak kritiek. Kredieten? Dat is altijd ingewikkeld, zeggen ze. Daarom zorgt Cetelem dat je je projecten gemakkelijker kunt realiseren. Wij maken een financiering voor jou eenvoudiger en sneller.

 

In onze kantoren in Brussel werken wij dag in dag uit keihard om je ook de informatie die je nodig hebt snel en eenvoudig te bezorgen!

Hier zijn een paar voorbeelden:

 

  • Heb je onze site al getest?

 

Het is altijd een geruststelling als de site waarop je je persoonsgegevens invoert de meest recente veiligheidsnormen respecteert. Bij Cetelem is dat het geval. Maar wij gaan nog verder! Wij installeren ook de allernieuwste digitale technologieën om je online-beleving zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Want je hebt niet altijd tijd om te wachten. Dat beseffen wij heel goed. Daarom krijg je bij ons supersnel feedback.

 

  • Wij zijn niet bang voor taboes. En jij?

 

Als kredietverlener en marktleider hebben wij een grote verantwoordelijkheid wat betreft de informatie die wij je geven. Wij van Cetelem houden niet van blabla. En we zijn niet bang voor taboes. Daarom zijn de artikels op ons blog kort om je eenvoudig en duidelijk uitleg te geven over krediet. Je vindt er regelmatig bijzonder nuttige informatie waarop je je kunt baseren om doordachte beslissingen te nemen.

 

  • Op afstand, zei je?

 

Cetelem verkoopt zijn producten en diensten van op afstand. Maar dat betekent niet dat onze contacten koud en afstandelijk zijn. Absoluut niet! Wij staan vlakbij onze klanten en bij iedereen die van veraf of dichtbij geïnteresseerd is in de kredietsector en onze expertise. In onze kantoren in Brussel beantwoorden wij dagelijks al je vragen. En dat doen we op een transparante manier, direct op de sociale media (Facebook en YouTube). Daarnaast publiceren wij actueel nieuws over onszelf. Als dat niet transparant is!

 

  • Kortom 

 

Bij Cetelem gaat het om toegankelijkheid. Om de tools. En om de teams die klaarstaan om je te helpen. Dát is onze kracht: een grote groep zonder gedoe en blabla. Jij bent 100% jezelf. Wij staan 100% voor je klaar!

 

Voor meer artikelen, enquêtes of video’s, surf naar onze blog en meld je aan voor de newsletter!