Let op, geld lenen kost ook geld

vr, 21/12/2018

Ga voluit voor je projecten! Cetelem begeleidt je!

In onze video’s werken we zonder acteurs, het zijn allemaal Cetelem-medewerkers! Hun deelname is een teken van authenticiteit en ook van fierheid om de projecten van onze klanten te realiseren en hun expertise te delen. Bovendien hebben we allemaal projecten die we graag zouden willen verwezenlijken maar we weten niet altijd hoe we ze moeten financieren. 

 

Bij Cetelem begeleiden we onze klanten en helpen we hen bij de verwezenlijking van hun plannen aan de beste voorwaarden. Maakt niet uit welk project: de aankoop van muziekinstrumenten, nieuwe meubels, huishoudtoestellen, renovatiewerken of zelfs de organisatie van een groot feest!

 

In België staan 500 specialisten voor je klaar, ze beantwoorden al jouw vragen en maken het je gemakkelijk wanneer je een krediet nodig hebt. We begeleiden je ook aan de hand van enkele video’s. Hiernaast vind je bijvoorbeeld onze video die je uitlegt hoe je online een financieringsaanvraag kan indienen.

 

Surf naar onze blog voor meer artikelen, peilingen of video’s.

 

Representatief voorbeeld : Lening op afbetaling voor persoonlijke doeleinden van 7.500 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 4,95% (vaste jaarlijkse debetrente : 4,84%). Maandelijkse afbetaling van 194,48 EUR/maand in 42 maanden. Totaal te betalen bedrag 8.168,16 EUR.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit nv, Ravensteinstraat 60/15 - 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0445.781.316, kredietgever. Het JKP kan variëren tussen minimum 4,95% en maximum 12,50% (dit is ook het wettelijk maximum), en is afhankelijk van het type lening (kredietopening of lening op afbetaling), het gekozen bedrag en de looptijd van de lening. Het wettelijk maximum is geldig vanaf 1/06/2016 en is om de 6 maanden herzienbaar. De looptijd van de lening kan op zijn beurt dan weer variëren tussen minimum 12 maanden en maximum 120 maanden, afhankelijk van het gekozen bedrag van de lening.

 

Deel dit artikel

Volg ons op