Let op, geld lenen kost ook geld

Onze medewerkers hebben de handen uit de mouwen gestoken voor ‘De Warmste Week’ en ‘Viva for Life’.

 

  • Een belangrijke rol als marktleider in consumentenkredieten

Via onze onderneming AlphaCredit, waarvan Cetelem de commerciële benaming is en ​ specifiek voor particulieren bestemd is, willen wij een verantwoordelijke speler zijn die sterk betrokken is bij de Belgische samenleving. Wij voeren het hele jaar door uiteenlopende acties uit teneinde het milieubehoud te bevorderen, de risico's van overmatige schuldenlasten te beperken, financiële opvoeding te verbeteren en verenigingen te steunen die dezelfde waarden hebben als wij.

 

  • Verenigingen met dezelfde waarden als de onze

In april en mei steunden wij "Bednet" en "Take Off". En nu zijn we druk in de weer voor "De Warmste Week" en meer in het bijzonder de verenigingen "Te Gek!?", die steun biedt aan mensen met psychische problemen, en "Viva for Life", die tegen kinderarmoede strijdt.

Dit is geen toeval! Op deze manier steun bieden is iets wat ons nauw aan het hart ligt en helemaal in lijn is met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid: steun geven aan verenigingen die dezelfde waarden hebben als wij.

 

  • Hoe helpen wij concreet? 

Om geld in te zamelen hebben onze medewerkers de koppen bij elkaar gestoken en een tombola georganiseerd. En hun collega’s doen ook mee! Ze hebben iedereen extra gestimuleerd om mee te doen aan de volgende Warmathon door het inschrijvingsgeld terug te betalen. Al deze acties waren mede mogelijk dankzij de steun van de directie van AlphaCredit.

Opbrengst: we hebben 2.224,50€ opgehaald. AlphaCredit heeft dit bedrag verdubbeld. De winst is integraal overgemaakt aan de twee verenigingen, die in totaal 4.449€ ontvingen.

 

Ontdek wat "Te Gek!?" precies doet en "Viva for Life".

  

Lees ook: aanmelden voor de nieuwsbrief van Cetelem? Topidee!

Benieuwd naar meer artikelen of video’s? Surf naar ons blog en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Keywords of this article
https://www.cetelem.be/sites/default/files/bednet.jpg