Let op, geld lenen kost ook geld

Belangrijke mededeling

Uw rekeningoverzicht van deze maand is nu beschikbaar in uw persoonlijke webruimte.

 

Beste Klant,

 

Hierbij willen wij u belangrijk nieuws meedelen in verband met uw rekeninguittreksels. Deze zult u vanaf nu uitsluitend 100% elektronisch ontvangen. U krijgt dus geen papieren uittreksels meer in uw brievenbus.

Daarom kunt u vanaf nu inloggen op uw persoonlijke webruimte. Deze service is helemaal gratis, bijzonder praktisch en uiteraard volledig beveiligd. U kunt er uw nieuwe rekeninguittreksel en de rekeninguittreksels van de voorbije 12 maanden lezen, afdrukken en downloaden!

Klik op “Mijn persoonlijke webruimte” rechts bovenaan dit scherm.

 

Logt u voor de eerste keer in op uw beveiligde persoonlijke webruimte?

Hoe gaat dat in zijn werk? Klik hier om het document te raadplegen waarin de 4 stappen beschreven staan die u dient te volgen.

 

Hoe blijft u na uw inschrijving op de hoogte?

Telkens wanneer er een nieuw rekeningoverzicht beschikbaar is, ontvangt u een e-mail van ons met een kort overzicht en een link naar uw persoonlijke webruimte, zodat u uw rekeningoverzicht kunt bekijken.

Wat gebeurt er als u zich niet inschrijft?

Zolang u niet hebt ingelogd op uw persoonlijke webruimte laten wij u via sms weten dat er een rekeningoverzicht beschikbaar is in uw persoonlijke webruimte.

Wilt u toch liever weer papieren rekeningoverzichten ontvangen? Volg dan stap 4 in het document dat u hier kunt downloaden.

 

Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage aan een modernere en meer ecologische wereld!

 

Met vriendelijke groet.

Het Cetelem Team