Let op, geld lenen kost ook geld

Heb jij ook zin in extra wooncomfort sinds je veel meer thuiszit? Wij geven je een paar ideeën voor de zomer en om je woning mooier te maken en op te waarderen.

 

  • Een interieur waar je je thuis voelt

Een nieuwe slaapkamer, frisse verf op de muren, extra bergruimte installeren, betere elektro of nieuwe hifi, andere terrasmeubelen... soms kun je met een relatief kleine verandering een indrukwekkend resultaat neerzetten! Bekijk online catalogussen van merken en winkels om een idee te krijgen van het prijskaartje van je plannen en lees ook ons artikel over het plannen van je project met onze methode in 3 stappen.

 

  • Knutselen om te renoveren

Om je interieur te veranderen heb je niet altijd nieuwe spullen nodig. Je kunt oude meubelen opknappen of op zoek gaan op de vlooienmarkt. Dat is niet alleen goed voor je budget, het geeft ook een goed gevoel.

Op deze site vind je een overvloed aan ideeën om de hele zomer bezig te blijven: www.youjustdo.be

 

  • Voorbereiding van de zomer

Je kunt ook een fantastische vakantie beleven in je eigen tuin! Daarom is deze zomer misschien het ideale moment om jezelf op meer comfort te trakteren, bijvoorbeeld in de vorm van een opzetzwembad. Daar zal groot en klein blij mee zijn, laat de zon maar komen. Of ga je liever voor wellness? De keuze aan jacuzzi’s en spa’s voor terrassen en tuinen is nog nooit zo groot geweest. En zo betaalbaar...

 

  • Renovatie moet je plannen

Als je echt flink wil gaan verbouwen, zonnepanelen wilt installeren of aan een veranda denkt om je cocon te vergroten, dan is dit het moment om met de planning te beginnen. Wij geven je trouwens graag tips waarmee je het hele project efficiënt aanpakt met onze methode in 3 stappen. Lees ook ons artikel: renoveren om te besparen: 5 essentiële investeringen.

 

Om je project gedeeltelijk of volledig te financieren, kun je vanop afstand en in alle veiligheid een renovatielening of een persoonlijke lening aanvragen bij Cetelem. Dat kan gewoon online en tegen een aantrekkelijke rentevoet! Simuleer je lening nu. Meer info.  

 

Lees ook: beter wonen... een methode in 3 stappen!

Op onze Facebookpagina en Youtube, in ons blog en in onze nieuwsbrief delen we ook nog andere informatie.

Zorg goed voor jezelf en voor je dierbaren!