Let op, geld lenen kost ook geld

Heb je contact gehad met onze diensten? Wij hopen dat je het een aangename ervaring vond. Maar of dat nu wel of niet zo is, wij weten graag hoe je over ons denkt.

Je kunt ons via verschillende kanalen je mening geven om onze diensten te evalueren. Wij garanderen je daarbij de transparantie waar je recht op hebt: wij schrappen de meningen van onze klanten niet, wij verbergen ze niet en wij zullen er individueel op reageren. Indien blijkt dat je niet tevreden bent, nemen wij opnieuw contact met je op en doen wij er alles aan om je te helpen.

En... wil jij je mening geven? Dat kan op verschillende manieren.

Trustpilot is een website waar klanten hun mening kunnen geven over bedrijven. Het spreekt vanzelf dat je Cetelem daar ook vindt: klik hier. Het principe is eenvoudig: je geeft een score van 1 tot 5 sterren, je schrijft je commentaar en je publiceert het!

Wanneer je op Google informatie over een onderneming leest, kun je ook het commentaar van haar klanten lezen of zelf commentaar toevoegen. Bij Cetelem hoef je alleen maar hier te klikken om je mening te geven.

Gebruik je Facebook? In dat geval ben je welkom op onze pagina . Daar kun je je mening geven. Wil je je mening liever niet openbaar publiceren? Geen probleem, je kunt ons ook een privébericht sturen. Wij reageren altijd. Het kan dus zijn dat onze klantendienst contact met je opneemt om je te helpen als dat nodig is.

Je bent natuurlijk niet verplicht om je mening te geven via een externe site. Wij staan altijd klaar om naar je te luisteren! Je kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst.

We gaan ook heel proactief aan de slag. Zo bellen we onze klanten bijvoorbeeld regelmatig zelf op om hun mening op een persoonlijke en uitgebreide manier te vragen.

Wanneer we dat doen, helpen al onze afdelingen mee. Niet alleen de klantendienst luistert dus naar de klant, maar ook human ressources, boekhouding, marketing …  Zelfs onze algemeen directeur helpt mee, want hij is als geen ander overtuigd van het belang van deze actie.

 

Kortom, je kunt ons bij Cetelem echt wel toevertrouwen wat je van ons denkt. We weten dat we niet perfect zijn, maar we willen je graag tonen dat we jouw mening echt wel belangrijk vinden en dat die ons helpt om te groeien! Aarzel dus zeker niet om eens een berichtje achter te laten. We zijn je ontzettend dankbaar!